Advieslijn 03 808 22 99

Inspiraza

Boeiende inspiratiedagen om zelf de regie in handen te nemen

Hoe kan je met een handicap zelf de regie van jouw leven in handen nemen? Dit najaar en het voorjaar van 2023 staan de ambassadeurs van Onafhankelijk Leven en onze collega's van de dienstverlening op verschillende momenten (en in alle provincies!) klaar voor een stevige inspiratiedag.

In de voormiddag ligt de focus op de besteding van jouw PVB-budget : hoe kan jouw budget je kwaliteit van leven verbeteren? En hoe kan je jouw budget zo optimaal mogelijk inzetten? Medewerkers van de advieslijn en coaches beantwoorden al je vragen die je op voorhand aan ons kan bezorgen. Ze worden ondersteund door ambassadeurs van Onafhankelijk Leven, dat zijn ervaringsdeskundigen die met dagelijkse voorbeelden de theorie zullen verhelderen. 

In de namiddag zijn de ambassadeurs zelf aan zet, stuk voor stuk zijn dat doorwinterde PVB-gebruikers. Ze getuigen over tal van thema’s: reizen, verder studeren, wonen, politieke acties ondernemen… Geen onderwerp gaan ze uit de weg. Maar ze leren zelf ook nog elke dag bij. Daarom zijn ze ook benieuwd naar jullie verhalen!

We zorgen ook voor een volledig toegankelijke inspiratiedag. Dit dankzij aangepast vervoer vanaf het dichtstbijzijnde station (opgelet: enkel bij de sessies in Gent!) en assistentie ter plaatse!

Programma

Data & locaties

Ik schrijf me in!

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord