Advieslijn 03 808 22 99

Inspiraza

Neem zélf de regie in handen 

Mensen met een handicap zijn volwaardige burgers. Net als iedereen moeten ze de kans krijgen om de regie van hun leven in eigen handen te nemen. Maar hoe neem je met een handicap zelf de touwtjes in handen?

Ambassadeurs van Onafhankelijk Leven staan voor je klaar tijdens onze inspiratiedagen. Ze leven zelf met een handicap en tonen je hoe zij dat aanpakken.

Maar onze ambassadeurs luisteren ook graag. Naar jouw verhaal, ergernissen of oplossingen uit je eigen leven. Kom af. Laat je inspireren, lucht je hart en ontmoet andere mensen met een handicap. Je zult zien: je staat er niet alleen voor.

Inspiratiedag INSPIRAZA

Wat kan je van de inspiratiedag verwachten?

Onze ambassadeurs en medewerkers van Onafhankelijk Leven getuigen over tal van thema’s: reizen, verder studeren, wonen, politieke acties ondernemen… Hoe doen zij dat met een handicap? Ze leggen het haarfijn voor je uit. Maar ze leren zelf ook nog graag bij en zijn benieuwd naar jullie verhalen.

Toegankelijkheid

Onze inspiratiedag is gratis. We zorgen voor catering en assistentie ter plaatse. Specifieke noden omwille van je handicap? Geef ze mee in het inschrijfformulier.

Programma

Data & locaties

Ik schrijf me in!

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord