Advieslijn 03 808 22 99

Organiseer unieke teamdag

Wil jij als bedrijf iets betekenen voor mensen met een handicap? Dat kan door met je medewerkers deel te nemen aan deze unieke teambuilding. 

Urban Trail

Elk jaar loopt Onafhankelijk Leven mee met de Urban Trail. Rolstoelgebruikers krijgen de unieke kans om deel te nemen aan één van de meest ontoegankelijke loopwedstrijden. Elke ‘rollende loper’ krijgt een team persoonlijke assistenten om hem door het parcours te loodsen.

Loop mee met je bedrijf

Op zondag 25 oktober lopen we mee weer mee door de straten van Gent. Wil jij met je bedrijf deelnemen aan een unieke teambuilding? Samen met je collega's loods je rolstoelgebruikers door de Urban Trail, de loopwedstrijd vol trappen, kasseien en hellingen. Lijkt onmogelijk? Met jouw hulp en teamspirit maken we dit waar. In ruil voor sponsoring beleef je een geweldige teamdag. En geef je mensen met een handicap een onvergetelijke ervaring.

Het enige wat je moet doen is een team van 8 tot maximum 20 lopers samenstellen. Alle praktische organisatie nemen wij op ons. Ook een bezoek aan jouw bedrijf op voorhand om je rollende loper te leren kennen en eens te oefenen, is mogelijk.

Krijg jij al zin om mee te doen? Grijp nu je kans en stel je met je bedrijf kandidaat. Neem contact op met xander@onafhankelijkleven.be of via 09 255 44 48.

Hoe gaat dat eraan toe? Bekijk de beelden van de laatste edities hier:

Urban Trail 2019 - Brussel

 
Urban Trail 2019 - Gent
 

Steun de lopers in een rolstoel

Vind jij het ook belangrijk dat mensen met een beperking deze belevenis ook kunnen ervaren? En dat zij ook na de Urban Trail nog actief kunnen deelnemen aan de samenleving? Geef Onafhankelijk Leven dan een duwtje in de rug. Want wij zetten ons hier elke dag weer voor in.

Doe een gift aan Onafhankelijk Leven vzw

 

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord