Advieslijn 03 808 22 99

Doe een fiscaal aftrekbare gift

Giften zijn onmisbaar voor ons. Tegelijk zijn ze fiscaal interessant voor je bedrijf. Een fiscaal aftrekbare gift bedraagt minstens 40 euro per jaar. Het totaal van alle giften bedraagt per boekjaar niet meer dan 5% van de belastbare inkomsten. Of een maximumbedrag van 500 000 euro.

Klik hier om een online gift te doen

 

Waarom deze innovatieve en ondernemende organisatie steunen?

Onafhankelijk Leven vzw heeft als jonge ondernemende organisatie voor een enorme innovatie in de zorgsector voor mensen met een handicap gezorgd. Ze zorgt er voor dat mensen met een handicap actieve burgers en consumenten van hun eigen ondersteuningsbehoefte worden, en niet langer een "zorgobject" zijn. Daarbij helpt ze mensen met een handicap zich zelfstandig en onafhankelijk op te stellen, niet thuis te zitten als "mindervalide", maar te werken en zich te ontwikkelen. Onafhankelijk Leven zorgt voor meer vraaggestuurde zorg en zet zich af tegen het oude aanbodsdenken in de zorgsector. Mensen met een handicap worden vandaag dan ook meer en meer werkgever van hun eigen persoonlijke assistenten.

Als onafhankelijke speler in een verzuild landschap zoeken wij daarom steun en vriendschap bij de vele innovatieve bedrijven in Vlaanderen.

Waarom zou jij met jouw bedrijf willen steunen?

 • Omdat in elk bedrijf wel een collega werkt met een broer, zus, zoon of dochter met een handicap, op zoek naar onafhankelijkheid.
 • Omdat jij de zelfstandigheid, creativiteit, het onafhankelijk denken en het leiderschap die wij aan mensen met een handicap aanleren ook verwacht van je collega's en medewerkers.
 • Omdat ook jij een innovator bent.
 • Omdat je gelooft dat wij de maatschappij in de goede richting stuwen en jij dat ook wil. 
 • Omdat elke mens, mét of zonder handicap, zich vrij zou moeten kunnen voelen.
 • Omdat vele van onze projecten ook echt fun zijn voor jouw team.

Wat bieden wij jou?

 • Giften aan Onafhankelijk Leven vzw zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro
 • Onafhankelijk Leven vzw is gecertificeerd door Donorinfo. Dit garandeert een transparante en efficiënte besteding van uw gift.
 • Sponsors van Onafhankelijk Leven vzw worden vanaf een bedrag van 1000 euro gedurende minimum 12 maanden vermeld als Sponsor op onze website.
 • Sponsors van Onafhankelijk Leven vzw worden vanaf een bedrag van 2000 euro gedurende minimum 12 maanden vermeld als partner op onze website.
 • Alle sponsors en partners worden vermeld en bedankt, indien gewenst, in het jaarverslag van Onafhankelijk Leven vzw.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Dave Ceule via dave.ceule@onafhankelijkleven.be of 09 255 44 41

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord