Advieslijn 03 808 22 99

De nieuwsbrief toegelicht

Tweewekelijks verschijnt de nieuwsbrief van Onafhankelijk Leven. Heb je vragen over de topics in de nieuwsbrief? Wil je extra uitleg van onze experts van de advieslijn? Kom dan naar “De nieuwsbrief toegelicht”: een gratis, online vragenuurtje waarin we alle praktische vragen beantwoorden over de topics in meest recente nieuwsbrief die gaan over het PVB en PAB.

Wanneer?

De experts van de advieslijn zitten tweewekelijks op woensdag van 13u tot 14u voor je klaar. Dat is telkens de dag nadat de nieuwsbrief in jouw inbox landt. 

We beantwoorden alle praktische vragen over het PVB en PAB die je hebt naar aanleiding van de artikels in de nieuwsbrief. Vragen over het beleid, opiniestukken en getuigenissen behandelen we niet. Voor uitgebreide persoonlijke vragen raden we je aan om even te bellen of te mailen naar de advieslijn.

Hoe schrijf ik me in?

Het vragenuurtje is er voor al onze leden en hun netwerk. Je schrijft je vóór woensdag in via de link die je onderaan in de nieuwsbrief vindt, of:

Schrijf je hier in

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Abonneer je nu! Zo hoor je als eerste al het nieuws over het PAB en PVB én kun je volledig gratis het online vragenuurtje “De nieuwsbrief toegelicht” bijwonen.

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord