Advieslijn 03 808 22 99

Zet net als budgethouder Glenn je vrijwillige assistent in de bloemetjes

Geschreven op vr 27 februari, 2015 door Joba Maréchal in de categorie Nieuws

Zet net als budgethouder Glenn je vrijwillige assistent in de bloemetjes

Een aantal van mijn persoonlijke assistenten ondersteunen mij vrijwillig. Ik geef ze daarvoor een vrijwilligersvergoeding. Ik regel die administratie via Ado Icarus vzw. Ik ben dan helemaal gerust dat de papieren in orde zijn én dat mijn assistent snel een vergoeding krijgt. Tussen 28 februari t.e.m. 8 maart zal ik mijn vrijwillige persoonlijke assistent bedanken door een berichtje, foto of filmpje op de Facebookpagina van Ado Icarus vzw te plaatsen. Iedere genomineerde vrijwilliger maakt kans op één van de drie boeketten die Ado Icarus aan het einde van ‘De Week van de Vrijwilliger’ wegschenkt. Fijne verrassing voor mijn assistent, toch!? Doe jij ook mee?

Een aantal van mijn persoonlijke assistenten ondersteunen mij vrijwillig. Ik geef ze daarvoor een vrijwilligersvergoeding. Ik regel die administratie via Ado Icarus vzw. Ik ben dan helemaal gerust dat de papieren in orde zijn én dat mijn assistent snel een vergoeding krijgt. Tussen 28 februari t.e.m. 8 maart zal ik mijn vrijwillige persoonlijke assistent bedanken door een berichtje, foto of filmpje op de Facebookpagina van Ado Icarus vzw te plaatsen. Iedere genomineerde vrijwilliger maakt kans op één van de drie boeketten die Ado Icarus aan het einde van ‘De Week van de Vrijwilliger’ wegschenkt. Fijne verrassing voor mijn assistent, toch!? Doe jij ook mee?

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord