Advieslijn 03 808 22 99

Wil jij mijn assistent zijn op Pukkelpop?

Geschreven op ma 10 juli, 2017 door Brandberries in de categorie Acties

Wil jij mijn assistent zijn op Pukkelpop?

Charlotte is een actieve jonge dame. Vijf jaar geleden geraakte ze  bijna volledig verlamd ten gevolge van een snowboard accident. Charlotte  kan enkel haar  rechterarm nog een beetje bewegen en bestuurt daarmee haar  elektrische rolstoel. Deze zomer wil ze kamperen en festivals doen, hier voor zoekt ze nog een festival assistent, misschien is dit wel iets voor jou? Maak kennis met Charlotte en haar festival vacature.

Hallo ik ben Charlotte een meisje van 24 jaar. Vijf jaar geleden geraakte ik bijna volledig verlamd ten gevolge van een snowboard accident. Ik kan enkel mijn rechterarm nog een beetje bewegen en hiermee bestuur ik mijn elektrische rolstoel. Ondanks mijn handicap probeer ik een zo actief mogelijk leven te leiden. Ik heb besloten dit jaar naar pukkelpop te gaan met vriendinnen en zoek nog een assistent als extra ondersteuning. Ben jij sociaal, avontuurlijk en hou je van festivals en kamperen? De vacature voor assistent van Charlotte is niet meer beschikbaar. 

Van grap op café tot blogster

In de zomer van 2016 startte ik met enkele vrienden een blog. Als grap, we hadden enkele ‘vergaderingen’ in de lokale kroeg. We waren allen aan het dagdromen over al de dingen die we willen gaan doen… Dromen werden plots realiteit en de rest kan je verder lezen en volgen op mijn blog  https://charliegoesblog.wordpress.com/about/ 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord