Advieslijn 03 808 22 99

Webinar: Hoe en waar vind ik een goede assistent?

Geschreven op ma 12 juni, 2023 door Lien Mentens in de categorie Assistentie

Webinar: Hoe en waar vind ik een goede assistent?

Op 23 juni is het Dag van de Mantelzorg. Voor interimkantoor Agilitas hét moment om ook persoonlijke assistenten in de bloemetjes te zetten. En terecht. Want een goede assistent is goud waard. Maar wat betekent een 'goede' assistent voor jou? En hoe pak je de zoektocht naar een assistent best aan? Op 20 juni geven advieslijnmedewerker Megan en coach Sarah samen met ambassadeur Lizy antwoord op al je vragen in het webinar ‘Hoe en waar vind ik een goede assistent?’.

Wat mag je verwachten? Megan en Sarah nemen je mee in de verschillende stappen van de zoektocht naar een assistent. Je krijgt een antwoord op vragen zoals:

• Hoe weet ik welke assistent bij mij past?
• Waar kan ik op zoek naar een assistent?
• Hoe stel ik een vacature op?
• Hoe voer ik een goed sollicitatiegesprek?
• Welke overeenkomsten kan ik afsluiten met mijn assistent?

Ambassadeur Lizy vult aan met voorbeelden en tips uit haar eigen ervaring als budgethouder. Lizy heeft al bijna 20 jaar een persoonlijk budget en deelt graag met jou wat voor haar werkte… en wat niet.

Kom naar dit webinar en vind de assistent die écht bij je past.

Ja, ik schrijf me in! 

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord