Advieslijn 03 808 22 99

Waar vind ik mijn overeenkomsten terug op mijnvaph.be?

Geschreven op ma 18 september, 2023 door Stefanie Leekens in de categorie Assistentie

Waar vind ik mijn overeenkomsten terug op mijnvaph.be?

Vind je een overeenkomt niet terug op mijnvaph.be? Dan kan het zijn dat de overeenkomst in verwerking staat of een einddatum in het verleden heeft. Via de filter vind je deze overeenkomsten terug.

Hoe vind ik mijn overeenkomsten terug?

  • Surf naar www.mijnvaph.be en meld je aan.
  • Klik op de blauwe balk met 'Dossier+ Jouw Naam'. Er verschijnt een uitklapmenu. Klik op 'Persoonlijk budget' en daarna op 'Overeenkomsten'. Alle actief goedgekeurde overeenkomsten verschijnen nu op je scherm.

 

Wat als mijn overeenkomst hier niet tussen staat?

Staat de overeenkomst die je zoekt er niet tussen? En je bent zeker dat je die overeenkomst al hebt toegevoegd? Kijk dan eens bij 'Filter(s)'. Misschien heeft je overeenkomst een einddatum in het verleden? Kijk daarvoor bij de status  'vervallen'. Of misschien heb je de overeenkomst recent toegevoegd? Kijk dan bij de status ‘In aanvraag’. Klik daarna op de blauwe knop 'filter'.

 

 

Mag ik de einddatum van mijn vervallen overeenkomst aanpassen?

Mag ik de einddatum van een vervallen overeenkomst aanpassen als ik nog steeds een beroep doe op die organisatie of assistent? Dat hangt af van het type overeenkomst. Je online registratie van de overeenkomst moet de overeenkomst die je afsloot op papier weerspiegelen.

Voor overeenkomsten van bepaalde duur, moet je voor elke nieuwe periode de overeenkomst opnieuw registreren in het e-loket. 

Als je een overeenkomst van onbepaalde duur hebt, maar per ongeluk een einddatum invoerde in het online portaal, mag je dit natuurlijk aanpassen. Ga naar de overeenkomst, klik op de drie puntjes en selecteer 'details en wijzigen'. Je komt op de pagina met de gegevens van de zorgaanbieder. Klik daar op de groene knop 'aanpassen' en wijzig de einddatum.

Vragen?

Bel of mail naar de advieslijn via 03 808 22 99 of advies@onafhankelijkleven.be.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Anderen lazen ook...

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord