Advieslijn 03 808 22 99

Vuurwerk bij Onafhankelijk Leven

Geschreven op ma 2 december, 2019 door Dave Ceule in de categorie Acties

Vuurwerk bij Onafhankelijk Leven

We knallen deze week nog meer dan anders. Met Onafhankelijk Leven doen we mee aan de VuurWerkweek. VuurWerk brengt alle organisaties samen die zich dagelijks inzetten voor een warme maatschappij. Mensen met een handicap krijgen nog altijd niet de hulp waar ze recht op hebben en op organisaties die aan een warme, inclusieve samenleving werken wil men besparen. Daarom komen we mee op straat. Jij ook?

Dubbele besparing

De Vlaamse Regering voert een besparingsbeleid en vermindert de subsidies van tal van verenigingen. Ook wij worden hierdoor geraakt. We zien dit als een dubbele besparing. Eerst besparen we op de investeringen in de toekenning van zorgbudgetten. Daarna besparen we op organisaties die personen met een handicap helpen om hun rechten te kennen en hen proberen te versterken in hun dagelijks leven. Kom jij ook mee op straat?

We blijven gaan

Maar we laten ons niet klein krijgen. Onafhankelijk Leven ontstond uit een groep van gepassioneerde mensen die droomden van een maatschappij waar elke persoon met een handicap volwaardig deel van uitmaakt. Deze passie gaven ze in de voorbije dertig jaar door aan onze achterban, onze vrijwilligers en beroepskrachten. We blijven ons dagelijks inzetten om jou goede info te geven, te wegen op het beleid, bijeenkomsten te organiseren, … We blijven campagnes doen waarbij we iedereen warm maken voor een inclusieve maatschappij. We bedanken onze vrijwilligers die dagelijks onze boodschap verspreiden, lezingen geven op scholen, acties doen voor Music for Life en tegen de stroom in blijven varen.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord