Advieslijn 03 808 22 99

Vierde hittegolf op komst met De Warmste Week

Geschreven op do 26 september, 2019 door Gudrun Blieck in de categorie Nieuws

Vierde hittegolf op komst met De Warmste Week

Van 18 tot en met 24 december 2019 is er opnieuw De Warmste Week. En ook dit jaar is Onafhankelijk Leven een goed doel dat je kan steunen. Hoe? 

Onafhankelijk Leven steun je door een warme actie te organiseren en je opbrengst aan ons te schenken. Klein of groot, we zijn dankbaar voor elke bijdrage. Je actie registreren kan sinds 18 september op de website van De Warmste Week.

 

Laat je inspireren

Als gulle gever kies je zelf welk goed doel je steunt en welke warme actie je daarvoor doet. Groots of bescheiden, dat maakt niet uit. Als je zelf het maar leuk vindt. Maak er dus een gezellig of uitbundig moment van met je vrienden, familie, collega’s …

Vorig jaar bijvoorbeeld verwarmde dierenartsencentrum Malpertuus wachtende baasjes met een koffietje. Het ver-MAAK voegde een vleugje zachtheid toe aan de warmte met zelfgemaakte kussens. En bij Immpact lieten ze zich van hun sportiefste kant zien tijdens de Warmathon. Daarnaast zetten ze spaarvarkentjes in hun vergaderlokalen. Zo konden sympathieke bezoekers ook een duit in het zakje, euh … spaarvarkentje doen. En dat is maar een greep uit de warme acties van vorig jaar.

Nog meer ideetjes nodig? Download onze inspiratielijst.

 

Vertel het verder

Vertel iedereen in je omgeving dat je meedoet aan De Warmste Week om ons te steunen. Zeg het aan buren, vrienden, familie, collega’s, bedrijven, winkels, verenigingen … in je buurt. Misschien doe je zo wat inspiratie op. Of nog straffer: willen ze zelf een actie organiseren ten voordele van Onafhankelijk Leven.

Dankzij de steun die we via De Warmste Week ontvangen kunnen we mensen met een beperking bijstaan om zo onafhankelijk mogelijk te leven. We zijn dus blij met elke bijdrage. Want dat maakt onze werking mee mogelijk.

 

Je actie registreren

Om je opbrengst aan ons te schenken, moet je je actie registreren en Onafhankelijk Leven als goed doel kiezen. Dat doe je via de website van De Warmste Week. We houden je op de hoogte.

Doe jij een actie voor Onafhankelijk Leven? Laat het ons weten via gudrun@onafhankelijkleven.be en we volgen mee!
 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord