Advieslijn 03 808 22 99

Verleng je lidmaatschap voor 2022

Geschreven op wo 10 november, 2021 door Karen De Wilde in de categorie Assistentie

Verleng je lidmaatschap voor 2022

Ook in 2022 komen we graag op voor jouw belangen. Als expert in persoonsvolgende financiering waken we over jouw budget. We komen op voor jouw recht om je eigen keuzes te maken. 

Verleng je lidmaatschap 

Ook in 2022 verwelkomen we je graag terug als lid van Onafhankelijk Leven. Ons lidmaatschap kan je bovendien volledig inbrengen in je PAB of PVB. 

Je kan het lidgeld nu al betalen.  Pas als de budgetlijn van 2022 zichtbaar is, kan je ook het lidmaatschap indienen. Dit kan via het e-loket mijnvaph.be of met een kostenstaatformulier voor PAB of PVB.
Als type overeenkomst kies je voor cash met een bijstandsorganisatie in het kader van het lidmaatschap.
⇒ Registreerde je deze overeenkomst zonder einddatum? Dan kan je de kost ingeven van zodra de budgetlijn van 2022 zichtbaar is.
⇒ Registreerde je deze overeenkomst met einddatum 31/12/2021? Dan pas je eerst deze einddatum aan naar 31/12/2022 of maak je er een overeenkomst van zonder einddatum. Dan zal je deze kost ook kunnen ingeven van zodra de budgetlijn van 2022 zichtbaar is.

Het rekeninguitreksel waarop de overschrijving staat van jouw budgetrekening naar onze rekening telt als bewijs voor het VAPH.

Waarom lid worden of blijven?

 • Ons team van ervaringsdeskundigen geeft je snel, persoonlijk en duidelijk advies.
 • Met vragen voor het VAPH nemen wij contact voor je op, zo krijg je een helder antwoord.
 • Je coach uit de buurt komt langs om te helpen bij je administratie aan ledentarief. Coaching kan ook vanop afstand, dan betaal je geen verplaatsingskosten.
 • Je ontvangt het recente nieuws via onze nieuwsbrief, je kan ook elke werkdag onbeperkt en gratis per mail en telefoon terecht bij onze advieslijn.
 • In onze gesloten Facebookgroep ‘De Budgethouders’ kan je verder van gedachten wisselen met andere budgethouders. Deze groep is enkel toegankelijk voor leden.
 • We organiseren maandelijks meerdere webinars over actuele thema’s en onderwerpen, die kan je van thuis volgen op je pc, tablet of smartphone. Onze planning voor 2022 ligt nu al vast.
 • Als maatschappelijke beweging wegen we op het beleid. Wij willen de samenleving veranderen. En ijveren voor een wereld waar mensen met en zonder handicap gelijkwaardig samenleven. Wij verdedigen jouw rechten bij de overheid. Je lidmaatschap geeft ons meer slagkracht. 

Extra ledenvoordelen bij onze partners

 • Lager tarief bij het sociaal secretariaat Securex.
 • Korting bij interimkantoor Agilitas: je geniet van een verlaagd voorkeurtarief.
 • Korting bij Hendriks vervoer.

Verleng nu je lidmaatschap

Wil je lid worden of je lidmaatschap verlengen?

 • Als bestaand lid kreeg je in de week van 8 november 2021 een lidgeldbrief in de bus. Met het overschrijvingsformulier op de achterzijde kan je het lidmaatschap eenvoudig verlengen. Je kan ook kiezen voor domiciliëring, dat hoef je er niet aan te denken om je lidmaatschap jaarlijks te vernieuwen. Scan de QR-code op de lidgeldbrief en wij maken de domiciliëring voor jou in orde. 
 • Nog geen lid en dus ook geen lidgeldbrief ontvangen? Neem dan zeker even contact op met de advieslijn of surf naar onze lidmaatschapspagina

Nog vragen?

Kom op 1 december naar “De nieuwsbrief toegelicht”, een gratis, online vragenuurtje waarin we praktische vragen naar aanleiding van de nieuwsbrief bespreken. Je schrijft je vóór woensdag 1 december 10u in via de link die je in onze nieuwsbrief vindt. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Abonneer je nu! 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord