Advieslijn 03 808 22 99

Tip voor regenachtige dagen: bekijk een webinar van Onafhankelijk Leven

Geschreven op vr 4 augustus, 2023 door Lien Mentens in de categorie Assistentie

Tip voor regenachtige dagen: bekijk een webinar van Onafhankelijk Leven

Op zoek naar een leerrijke activiteit voor op regenachtige dagen? Bekijk eens een webinar van Onafhankelijk Leven. Alle opnames zijn gratis beschikbaar op onze website. We lichten er graag drie voor je uit. 

Tip 1: Hoe plan ik assistentie op reis?

Nog een vakantie in het vooruitzicht? Naar de zee, de bergen of misschien wel net heel dichtbij? Waar je ook naartoe gaat, met de juiste assistentie maak je van je reis een topervaring. In dit webinar krijg je een antwoord op vragen zoals: Hoe vind je assistentie op reis? Hoe geraak je vlot op je bestemming? Hoe zorg je ervoor dat jij en je assistent verzekerd zijn? Welke kosten mag je met je persoonlijke-assistentiebudget (PAB) of persoonsvolgend budget (PVB) betalen?

Webinar: Hoe plan ik assistentie op reis?

Tip 2: Hoe en waar vind ik een goede assistent?

Een goede assistent is goud waard. Maar wat betekent een 'goede' assistent voor jou? En hoe pak je de zoektocht naar een assistent aan? In dit webinar krijg je een antwoord op vragen zoals: Hoe weet ik welke assistent bij mij past? Waar kan ik op zoek naar een assistent? Hoe voer ik goede sollicitatiegesprekken? Welke overeenkomsten kan ik afsluiten met mijn assistent? Zo vind je de assistent die écht bij je past.

Webinar: Hoe en waar vind ik een goede assistent?

Tip 3: Hoe maak ik een slimme budgetplanning?

De eerste helft van het jaar ligt achter ons. De zomervakantie is dan ook de ideale periode om je budgetplanning te bekijken. Heb je meer of minder ondersteuning ingekocht dan gepland? Hoeveel budget heb je nodig in het najaar? En wat als je niet toekomt op het einde van het jaar? In dit webinar tonen we je hoe je een goede planning maakt én hoe je die planning opvolgt. 

Webinar: Hoe maak ik een slimme budgetplanning?

Blijf op de hoogte van onze webinars

De vorige webinars herbekijken? Neem een kijkje op onze website en krijg toegang tot alle opnames. Benieuwd naar het aanbod voor dit najaar? Meld je via de website aan voor updates.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord