Advieslijn 03 808 22 99

t-interim lanceert 2 nieuwigheden: e-prestaties & e-facturatie

Geschreven op di 29 juli, 2014 door Fenna ¨Plaetevoet in de categorie Advieslijn

t-interim lanceert 2 nieuwigheden:  e-prestaties & e-facturatie

t-interim streeft ernaar om voortdurend zijn dienstverlening te verbeteren en verder uit te breiden en stelt u dan ook graag 2 nieuwe online toepassingen voor: e-prestaties & e-facturatie.

t-interim streeft ernaar om voortdurend zijn dienstverlening te verbeteren en verder uit te breiden en stelt u dan ook graag 2 nieuwe online toepassingen voor: e-prestaties & e-facturatie.


Elektronische prestaties

Met onze e-prestaties applicatie  bieden wij u de mogelijkheid om de gepresteerde uren van uw assistent eenvoudig en snel door te geven via onze website.


Werken via e-prestaties brengt voor u heel wat voordelen met zich mee.  Het is eenvoudig en tijdbesparend en het is veilig, want u ontvangt een unieke, persoonlijke inlogcode. Bovendien kunt u alles eenvoudig opvolgen, want u heeft steeds toegang tot een overzicht van alle ingevoerde prestaties én hun stand van zaken. En trekt u hier eenvoudig rapporten van.


Digitale facturen

Daarnaast is het sinds april van dit jaar ook mogelijk om uw facturen digitaal - in uw mailbox - te ontvangen. Deze e-facturen blijven twee jaar online in ons portaal: in een paar seconden krijgt u toegang tot elke factuur van de laatste 24 maanden. Veel handiger dan zoeken in archieven of dan kopieën opvragen. Elektronisch archiveren is de veiligste manier om uw facturen te bewaren en u vindt alle gegevens sneller en gemakkelijker terug.

En natuurlijk verminderen deze nieuwigheden ook de papierberg. Het is dus ook vriendelijker voor het milieu.

 

Persoonlijke opvolging en huisbezoeken

Uiteraard volgen we uw dossier nog altijd persoonlijk op en controleren we de prestaties die u invoert steeds op hun correctheid. Met onze meer dan 60 kantoren streven we immers naar een lokale bereikbaarheid. Indien u dat wens komt onze consulent graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

 

Kiest u ook voor de voordelen van e-facturatie en e-prestaties?

Stuur dan een mailtje naar uw lokale kantoor of bel even met u vertrouwde consulent bij t-interim. Geef door op welk emailadres u deze nieuwigheden wil ontvangen en wij doen al de rest.

We zijn ervan overtuigd dat we met elektronische facturen en elektronische prestaties nog efficiënter gaan samenwerken. En dat deze applicaties ook voor u alles eenvoudiger en efficiënter maken.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord