Advieslijn 03 808 22 99

T-interim assisteert rolstoelgebruikers tijdens Urban Trail Gent

Geschreven op di 19 januari, 2016 door Marianne Callebaut in de categorie Nieuws

T-interim assisteert rolstoelgebruikers tijdens Urban Trail Gent

Op 20 maart, tijdens de Urban Trail in Gent, worden de medewerkers van T-interim voor een dag zelf persoonlijk assistent. Tijdens dit loopevent door de straten en historische gebouwen van Gent, zullen zij in team deelnemers van Onafhankelijk Leven met een beperking assisteren, voortduwen, dragen… Opdat ook zij de finish halen van dit prachtige loopgebeuren.
We vragen aan Ellen Cornelis, coördinator van t-interim zorg, waarom hun deelname aan dit evenement zo belangrijk is.

t-interim is al jaren partner van Onafhankelijk Leven, een budgethoudersvereniging die ernaar streeft om mensen met een beperking een gewoon leven te laten leiden, in de samenleving. Een essentiële hulp hierbij is een persoonlijk assistent. Een goede assistent is goud waard, en t-interim helpt bij het vinden en in dienst nemen ervan.

Op 20 maart, tijdens de Urban Trail in Gent, worden onze medewerkers voor een dag zelf persoonlijk assistent. Tijdens dit loopevent door de straten en historische gebouwen van Gent, zullen zij in team deelnemers van Onafhankelijk Leven met een beperking assisteren, voortduwen, dragen… Opdat ook zij de finish halen van dit prachtige loopgebeuren.

We vragen aan Ellen Cornelis, coördinator van t-interim zorg, waarom hun deelname aan dit evenement zo belangrijk is.

 

Waarom deze samenwerking met Onafhankelijk Leven?

Als uitzendkantoor zijn we erg trots op onze mooie samenwerking met Onafhankelijk Leven. t-interim werkt al 10 jaar met het PAB: we zoeken persoonlijke assistenten en doen ook de loonadministratie voor budgethouders. We hebben een mooi partnership: van beide kanten informeren we elkaar en ondersteunen we waar het kan. Want we hebben 1 doel, namelijk personen met een beperking het leven aangenamer en makkelijker maken. En daar doen we het voor.


Waarom kiezen jullie dit evenement uit?

Onze normen en waarden sluiten heel mooi aan bij die van onze partner: we willen een toegevoegde waarde zijn met respect voor mensen op een open, enthousiaste en communicatieve manier en met een sociaal-ethische aanpak.
We deden eerder al acties voor Music for life om onze partner financieel te steunen. Maar door deel te nemen aan de Urban Trail steunen we hen ook op een andere manier: we ervaren zelf hoe het is om te leven met een beperking door personen met een beperking te assisteren.
En als partner mogen we niet ontbreken.

 

Loop je zelf mee?

Uiteraard!

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord