Advieslijn 03 808 22 99

Succesvolle Go For Freedom!

Geschreven op do 20 december, 2012 door Koenraad Depauw in de categorie Nieuws

1 december valt net voor de Internationale Dag van de Handicap en de Dag van de Vrijwilliger. Het was een ideaal moment om de ‘Go For Freedom’ te organiseren en onze vrijwilligers te bedanken.

1 december valt net voor de Internationale Dag van de Handicap en de Dag van de Vrijwilliger. Het was een ideaal moment om de ‘Go For Freedom’ te organiseren en onze vrijwilligers te bedanken.


1 december valt net voor de Internationale Dag van de Handicap en de Dag van de Vrijwilliger. Het was een ideaal moment om de ‘Go For Freedom’ te organiseren en onze vrijwilligers te bedanken

Onze voorzitster Viviane gaf het startsein met een motiverende speech. Daarna nam onze algemeen directeur Koen ons mee naar 2015 waar alle personen met een beperking een PGB hebben. Of dat is toch de bedoeling als we onze doelstellingen bereiken.

Hierna bracht Cor zijn verhaal. Hij trok onlangs door Europa om mensen met een beperking te ontmoeten, naar hun verhaal te luisteren en dat te delen met anderen. De aanwezigen waren onder de indruk van zijn relaas en een interessante discussie volgde.

Na een middagpauze met lekkere broodjes was het tijd om in actie te schieten. Dat gebeurde in de vorm van twee workshops die de deelnemers vooraf konden kiezen. Het uitgebreide aanbod (actie via sociale media, geweldloos actie voeren, Independent living movement in Europa, … ) maakt de keuze er niet gemakkelijk op.

Ondanks de drukke agenda was er tussendoor nog wat tijd voor praatje. De vrijwilligers leerden elkaar en de medewerkers van de organisatie beter kennen en omgekeerd.   

Kortom: Een boeiende maar ook drukke dag waarop veel vrijwilligers aanwezig waren. Wij kijken al uit naar de volgende editie, hopelijk jullie ook.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord