Advieslijn 03 808 22 99

Sofie gaat botsen, trillen en vliegen in haar rolstoel

Geschreven op ma 30 januari, 2017 door Brandberries in de categorie Getuigenis

Sofie gaat botsen, trillen en vliegen in haar rolstoel

Sofie is een jonge veertiger, zit in een rolstoel en houdt van een uitdaging. In maart wil ze graag deelnemen aan de Urban Trail. Een loopwedstrijd vol trappen en kasseien in het stadscentrum van Gent. Jij kan die droom voor haar waarmaken. Ontdek hier hoe.

Mensen in een rolstoel die meedoen aan een Urban Trail, één van de meest ontoegankelijke loopwedstrijden. Onafhankelijk Leven vzw maakt het mogelijk. Maar dat kunnen we niet zonder jouw hulp.

Onafhankelijk Leven vzw zorgt met jouw steun voor een speciale sportrolstoel, een aangepast parcours en persoonlijke assistentie voor elke rolstoelloper. 

Maar ook jij kan helpen. Sponsor de rollende lopers door jouw bijdrage over te schrijven op BE68 52 30 80 55 44 34. Met vermelding 'Urban Trail 2017'. Dan komt je gift vanzelf terecht. Voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest.

Sofie, waarom wil je meedoen met de Urban Trail?

'Om buitenstaanders te laten zien dat wij dit ook kunnen met de nodige ondersteuning en assistentie. Om te tonen dat er veel obstakels zijn die de ‘normale’ mensen vanzelfsprekend vinden om te doen. Maar voor ons helemaal niet evident zijn en een grote voorbereiding vereisen.'

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord