Advieslijn 03 808 22 99

Securex snoept for life

Geschreven op wo 10 december, 2014 door Mathias Van Hove in de categorie Nieuws

Securex snoept for life

Securex organiseert sinds het ontstaan van Music for Life jaarlijks een actie tijdens de warmste week. Dit jaar is Onafhankelijk Leven vzw uitgekozen als goed doel!

Wie is Securex?

Securex is de partner voor zowel startende en ervaren zelfstandigen of kmo’s, als grote ondernemingen en openbare besturen. Het bedrijf heeft alles in huis voor een geïntegreerd HR-beleid. Wij bieden dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Tot slot biedt het Onafhankelijk Ziekenfonds Securex diensten en producten op maat van de ondernemer en zijn gezin. Bij Securex zit alles onder één dak. Onafhankelijk Leven vzw en Securex zijn ook al jarenlang partners.

Welke actie hebben jullie opgezet voor Music for Life?

Verkoop van een puntzak (250 gr.) snoepgoed aan de 1600 personeelsleden van Securex en dit voor een bedrag van 5 EUR/stuk. Er kan gekozen worden tussen zuursnoepjes of gummisnoepjes.

Waarom doen  jullie mee met deze actie, en waarom voor Onafhankelijk Leven?

Sedert het ontstaan van Music for Life is er steeds een actie binnen Securex op poten gezet om ons steentje bij te dragen aan een goed doel. Securex vindt het belangrijk dat een organisatie zoals Onafhankelijk Leven de belangen van personen met een beperking verdedigt en dat zij ernaar streven dat personen met een beperking zelf hun leven kunnen uitbouwen. Vandaar dat Securex een actie ten voordele van Onafhankelijk Leven heeft opgezet!
 

 

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord