Advieslijn 03 808 22 99

Schrijf je in voor Inspiraza Bornem

Geschreven op do 25 mei, 2023 door Kurt Jacobs in de categorie Assistentie

Schrijf je in voor Inspiraza Bornem

Onafhankelijk Leven houdt op donderdag 15 juni een inspiratiedag in Bornem. Woon je in de buurt? Heb je een handicap? En heb je zin om je te laten inspireren en andere mensen met een handicap te ontmoeten? Schrijf je in en kom af.

Inspiraza

Mensen met een handicap moeten - net als iedereen - de kans krijgen om de regie van hun leven in eigen handen te nemen. Maar hoe neem je met een handicap zelf de touwtjes in handen? Dit voorjaar staan we voor je klaar tijdens Inspiraza.

We focussen op elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Medewerkers van de advieslijn beantwoorden vragen. Ambassadeurs van Onafhankelijk Leven verhelderen de theorie met dagelijkse voorbeelden. Tal van thema’s komen aan bod: reizen, verder studeren, wonen, politieke acties ondernemen...

Vorige maanden gingen de inspiratiesessies in Hasselt en Brugge door. Een deelnemer getuigt: "De bijeenkomst kwam voor mij net op tijd. Ik heb wat problemen met mijn assistent. Ik kreeg superveel tips. Ik ben blij andere budgethouders te mogen ontmoeten en met hen van ideeën te wisselen."

We zijn benieuwd naar jullie vragen, verhalen, ergernissen of oplossingen uit je eigen leven. Kom af. Laat je inspireren. Lucht je hart. En ontmoet andere mensen met een handicap. Je zult zien: je staat er niet alleen voor.

Toegankelijkheid

Onze inspiratiedag is gratis. We starten om 10u en voorzien het einde rond 16u. We zorgen ook voor gratis catering en assistentie ter plaatse.

Heb je specifieke noden omwille van je handicap? Geef ze mee in het inschrijfformulier. Dan kijken we wat we voor jou kunnen doen.

Alle data en locaties

Ja, ik schrijf me in

Vragen?

Bel de advieslijn op het nummer 03 808 22 99 of mail naar advies@onafhankelijkleven.be

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord