Advieslijn 03 808 22 99

'We zien elkaar doodgraag en Willy zou alles voor me doen. Maar ik wil dat hij gewoon mijn man blijft'

Geschreven op di 12 februari, 2019 door Xander Berbé in de categorie Getuigenis

'We zien elkaar doodgraag en Willy zou alles voor me doen. Maar ik wil dat hij gewoon mijn man blijft'

Ik ben Rosa en ik ben 48 jaar gelukkig getrouwd met Willy. Willy is mijn rots in de branding, mijn grote steun en toeverlaat. Nog meer sinds ik MS kreeg. Hij staat altijd voor me klaar en zou alles voor me doen. Maar Willy is mijn man, niet mijn verzorger.

Willy blijft mijn man

Toen ik de diagnose MS kreeg, veranderde alles voor mij. En dus ook onze relatie. Ik heb veel zorg en ondersteuning nodig. En Willy geeft mij dat. Hij ziet mij zo graag dat hij dat allemaal doet voor mij.

Maar Willy is mijn man. En niet mijn persoonlijk assistent, thuisverpleger of mijn poetshulp. Hij kan het allemaal en doet het met ongelooflijk veel liefde voor mij. Maar ik zie hem zo graag dat ik vooral wil dat hij zichzelf blijft.

Lievelingskost

Pas toen ik een budget kreeg, werd dat mogelijk. Mijn persoonlijke assistenten zijn als mijn handen en voeten. Zij doen wat ik niet meer zelf kan. Ik doe de dingen zoals ik het wil en wanneer ik ze wil, zonder dat Willy zijn hobby’s of bezigheden daarvoor moet opgeven.

Voor Valentijn laat ik mijn persoonlijke assistent ons lievelingskostje maken alsof ik het zelf zou doen. Ik zie mijn Willy graag!

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord