Advieslijn 03 808 22 99

Pop-up winkel For Life

Geschreven op do 22 oktober, 2015 door Mathias Van Hove in de categorie Nieuws

Pop-up winkel For Life

Op zoek naar een leuk cadeau, kerst pakje of gewoon iets voor jezelf? Vrijwilligster Lizy opende een pop up winkeltje ten voordele van Onafhankelijk Leven vzw. Haar Pop-up winkel is een actie in het kader van Music For Live van Radio zender Studio Brussel.

Wie is Lizy?

Lizy Scheltjens is een jonge vrouw die zelfstandig woont in een aangepaste woning in het centrum van Beveren-Waas. 12 jaar geleden was Lizy een van de gelukkigen  die een PAB budget kreeg. Zonder PAB zou het  niet mogelijk geweest zijn om zelfstandig te leven. Het PAB  is zoals Lizy  zelf zegt “haar vrijere keuze van leven”.
Lizy is optimistisch en gedreven, houdt van gezelligheid en haar familie en vrienden komen op de eerste plaats. Muziek is heel belangrijk, één dag zonder muziek is een dag niet geleefd.


Welke actie heb je opgezet voor M4L?

Lizy: De actie die ik heb opgezet voor 'Music for Life’ heeft de naam  'pop-up winkeltje for life' gekregen. Via deze pagina op Facebook  kun je allerlei spulletjes kopen, je kan er zelfgemaakte lavendelzakjes en kaarsen kopen. Maar ook enkele Cherished Teddies die ik in mijn jeugd heb verzameld. Allemaal aan democratische prijzen van 1€ tot 3€.
Uitbreiding van artikelen is mogelijk dus hou deze pagina in de gaten zou ik zo zeggen.
De opbrengst gaat naar Onafhankelijk Leven vzw!

Hoe kunnen mensen aan je actie deelnemen?

Lizy: Ga naar deze Facebook pagina ,like/volg deze pagina en snuister gerust rond.
Als je iets wil vragen of bestellen kan dit via de knop 'bericht sturen'. Bestellingen kunnen worden verstuurd (+verzendingskosten) of afgehaald worden. Er kan ook een andere oplossing gezocht worden.


Waarom doe je mee met deze actie, en waarom voor Onafhankelijk Leven?

Lizy: Als vrijwilliger bij onafhankelijke leven vzw kan ik jullie zeggen dat het van essentieel belang is dat een organisatie zoals de onze de maatschappij en het beleid blijft  wakker schudden. Onafhankelijk Leven vzw ligt mij nauw aan het hart. Ze werken elke dag met passie aan een samenleving waar mensen met een beperking gelijkwaardig kunnen deelnemen. Ik ben trots om te zeggen dat ik er al meer dan 10 jaar mee voor kan zorgen dat de droom van 1 man Jan-Jan Sabbe werkelijkheid is geworden voor vele en dat er nog vele zullen volgen.

Ook zin om een actie op te zetten ten voordele van Onafhankelijk Leven? Hier kan je inspiratie opdoen en kom je te weten hoe je een actie opzet.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord