Advieslijn 03 808 22 99

Optimaliseer je budgetmogelijkheden met behulp van een volmacht voor Onafhankelijk Leven vzw

Geschreven op ma 29 januari, 2018 door Brandberries in de categorie Assistentie

Optimaliseer je budgetmogelijkheden met behulp van een volmacht voor Onafhankelijk Leven vzw

Met het geven van een volmacht aan de advieslijn of coachen van Onafhankelijk Leven vzw maak je het voor hen mogelijk je dossier mee in te kijken en/of beheren van op afstand. Dit is voor elke budgethouder zeer tijd- en kostenbesparend. In onderstaand artikel lees je meer over de mogelijkheden van het geven van een volmacht.

Geef de advieslijn en/of je coach van Onafhankelijk Leven vzw een volmacht en maak overzicht behouden in je dossier nog eenvoudiger

Een volmacht

Een volmacht is een soort mandaat waarmee leden van Onafhankelijk Leven vzw de medewerkers van de advieslijn enerzijds inzage kunnen geven in hun persoonlijk mijnvaph-dossier.
Met het geven van een volmacht aan je coach geef je deze bijkomend de mogelijkheid om van op afstand je dossier te beheren en dus eventueel wijzigingen in te brengen.

Tijd- en prijsbewust

Met een volmacht geef je iemand rechtstreeks toegang tot jouw mijnvaph.be dossier voor inzage en/of beheer. Twijfels en vragen kunnen op die manier eenvoudig weggewerkt worden doordat meer vragen vlotter (van op afstand) beantwoord kunnen worden. Dit is steeds zeer tijd- en kostenbesparend.

De advieslijn kan met het inzagerecht sneller, makkelijker en concreter op jouw persoonlijke vragen ingaan met een beter resultaat tot gevolg. De medewerkers van de advieslijn kunnen met een volmacht in jouw dossier zien welke kosten er werden ingebracht en welke overeenkomsten er werden geregistreerd en wanneer dit gebeurde.

Coachen kunnen met de volmacht die hen beheerrecht geeft zeer eenvoudig op kantoor de kosten die je hen per mail bezorgd, registreren en doorgeven via mijnvaph.be. Op die manier worden verplaatsingskosten vermeden.

Volmacht geven

Zoals hierboven aangegeven bestaan er twee soorten volmachten.

De eerste volmacht is een volmacht die de advieslijn de mogelijkheid geeft om je dossier in te kijken zonder wijzigingen aan te brengenWens je een sneller en duidelijke advies bij je vragen aan de advieslijn? Bezorg dit volmachtformulier dan volledig ingevuld aan de advieslijn via advies@onafhankelijkleven.be. De advieslijn zal je volmacht vervolgens correct in je persoonlijk Onafhankelijk Leven vzw- en mijnvaph.be-dossier registreren.

Een tweede volmacht geeft coachen de mogelijkheid om je persoonlijk dossier te beheren, aan te passen via mijnvaph.be. Het gaat hierbij om het zoeken van de beste ondersteuning met je budget, het opmaken, registreren of wijzigen van overeenkomsten, het doorgeven van kosten via het indienen van de kostenstaten, enz. Een coach kan met een volmacht de kosten en baten van de administratie en organisatie van je budget optimaliseren.

Beide volmachten kan je zelf beheren. Je kan dus zelf beslissen of en welke volmacht je wenst te geven of eventueel stopzetten. Dit aanpassen van de volmacht kan voorlopig enkel door contact op te nemen met de advieslijn. We hopen dat je dit in de toekomst ook zelf kan doen via mijnvaph.be.

Meer informatie over het geven van volmachten kan je lezen op onze website via deze link. De mogelijkheden van mijnvaph.be kan je vinden in dit artikel.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord