Advieslijn 03 808 22 99

Openingsuren advieslijn tijdelijk aangepast

Geschreven op ma 23 maart, 2020 door Karen De Wilde in de categorie Nieuws

Openingsuren advieslijn tijdelijk aangepast

Vanaf vandaag is onze advieslijn tijdelijk bereikbaar tussen 10-12u en 14-16u. De coronacrisis zorgt voor heel wat vragen en we merken dat we niet alle oproepen meer kunnen aannemen. Om meer mensen in één keer te bereiken, veranderen we van aanpak: onze website wordt voortdurend geüpdatet met de laatste info. En in onze facebookgroep De budgethouders krijg je advies van andere ervaringsdeskundigen én posten wij elke update.

2 extra medewerkers

Om de toeloop aan vragen aan te kunnen, zetten we 2 extra medewerkers in. Mails worden zo sneller beantwoord. Onze medewerkers verzamelen alle info en voorzien onze website met artikels over de meest gestelde vragen en met het laatste nieuws.

In de gesloten facebookgroep De Budgethouders kan je terecht bij andere ervaringsdeskundigen. Voor steun maar ook met je vragen. Samen staan we sterker. Ook onze advieslijn beantwoordt vragen in de groep en post daar alle nieuwe info.

Zo voorzien we via onze website en via de facebookgroep meer mensen met antwoorden dan enkel individueel aan telefoon.

Nog altijd bereikbaar

Wil je nog bellen? Dan kan dat nog altijd tussen 10-12u en 14-16u. Ook voor een afspraak met een coach kan je nog altijd bellen of mailen. Onze coaches helpen je graag vanop afstand.

We weten dat de coronacrisis een extra moeilijke periode is voor mensen met een handicap en hun familie. Sommige families vallen zonder assistentie, anderen moeten hun kind met een handicap plots weer thuis opvangen zonder extra hulp. En nog anderen moeten hun kind in een voorziening missen. We doen er dan ook alles aan om zoveel mogelijk mensen met een handicap bij te staan in deze chaotische periode.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord