Advieslijn 03 808 22 99

Ook Rob Vanoudenhoven zegt 'Awel, Ja!'

Geschreven op di 25 september, 2018 door Xander Berbé in de categorie Nieuws

Ook Rob Vanoudenhoven zegt 'Awel, Ja!'

VIDEO. Met de campagne ‘Awel ja’ helpt Onafhankelijk Leven mensen als Bedrie, Annelies en Ella-Louise  om hun bescheiden maar daarom niet minder uitdagende dromen te realiseren. Bedrie heeft een verstandelijke beperking en wil graag naar de supermarkt. Rob Vanoudenhoven stak met plezier een handje toe. In dit filmpje zie je hoe het eraan toe ging.

 

Acteren? Nee, assisteren

Een van de enthousiaste ambassadeurs voor deze campagne, is komiek en presentator Rob Vanoudenhoven. Rob zet zich in voor Bedrie. Een meisje van 21 uit Brussel. Bedrie wil graag alleen naar de supermarkt. Maar door haar verstandelijke beperking heeft ze hierbij hulp nodig. Rob stak met plezier een handje toe.

‘Ik heb zelf een dochter met een handicap, ik weet dus heel goed wat het voor iemand met een beperking betekent om zelfstandig dingen te kunnen doen, zonder je ouders’, zegt Rob.

Samen gingen ze vorige week naar de supermarkt. Rob zorgde voor ondersteuning tijdens het winkelen. En voor wat goeie grappen tussendoor. 

Kleine investering, enorm resultaat

De ‘Awel, Ja!’ campagne draait niet om intensieve ondersteuning of doorgedreven professionele hulp, maar om kleine investeringen in tijd en moeite die een enorm resultaat opleveren.

Met een kleine tijdinvestering kan iedereen iemand met een beperking een stap dichter bij een onafhankelijk leven brengen. Iederéén kan helpen en een verschil maken. Dat is wat we met ‘Awel ja’ willen bereiken: dat mensen even tijd vrijmaken en op het eenvoudige verzoek van Jonas, Annelies of Ella-Louise simpelweg antwoorden: ‘Awel Ja, daar wil ik u graag bij helpen.’

Ook zin om iemand te helpen? Check www.awelja.be

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord