Advieslijn 03 808 22 99

Mooie inzamelactie: Avantino loopt de Ten Miles in Antwerpen voor Onafhankelijk Leven

Geschreven op ma 3 april, 2023 door Kurt Jacobs in de categorie Acties

Mooie inzamelactie: Avantino loopt de Ten Miles in Antwerpen voor Onafhankelijk Leven

HR en recruitmentbureau Avantino loopt op 23 april de Ten Miles in Antwerpen voor Onafhankelijk Leven! Elke ingeschreven loper levert centjes op, ambassadeur Lizy is rollende loper van dienst.

Op zondag 23 april staat in Antwerpen de 37ste editie van de Baloise Antwerp 10 Miles op het menu. Het loopevent pakt dit jaar uit met een licht hertekend parcours. Tienduizenden deelnemers lopen voor de eerste keer langs het MAS. Ongewijzigd zijn de beroemde passages door de Kennedy- en Waaslandtunnel en over de Grote Markt.

HR- en recruitmentbureau Avantino loopt mee voor het goede doel. Elke ingeschreven loper en elke kilometer telt, want de opbrengst van hun deelname gaat naar Onafhankelijk Leven.

Nathalie Oeyen van Avantino: "Met deze inzamelactie willen we iets teruggeven aan de samenleving. Er gebeurt vandaag nog te weinig voor mensen met een handicap, organisaties zoals Onafhankelijk Leven kunnen hier een verschil in maken. ”

Onafhankelijk Leven nam in het verleden zelf al verschillende keren deel aan de Urban Trail in Gent en Brussel. Ook daar namen bedrijven deel met een rolstoelgebruiker. Ambassadeur Lizy is deze keer rolstoelgebruiker van dienst. Ze kijkt al er al naar uit om mee te rollen met alle andere deelnemers.

“Ik nam ondertussen al een paar keer deel aan de Urban Trail in Gent en Brussel, maar nog niet in Antwerpen. Het is een mooie symbolische actie: de lopers van Avantino loodsen me door het parcours en tonen op die manier dat met de juiste ondersteuning alles mogelijk is.”

Als bedrijf ook een inzamelactie organiseren voor Onafhankelijk Leven? Dat kan!

inzamelactie of gift voor Onafhankelijk Leven

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord