Advieslijn 03 808 22 99

Marijkes Art For Life

Geschreven op vr 27 november, 2015 door Mathias Van Hove in de categorie Nieuws

Marijkes Art For Life

Marijke is vrijwilligster bij Onafhankelijk Leven en gepassioneerd door kunst. 
Zelf is ze ook artistiek bezig en maakt ze etsen en tekeningen  met invloeden van Keith Haring en Alechinsky. Marijke organiseert een expositie van haar werk  ten voordele van Onafhankelijk Leven vzw tijdens Music For Life.

Wat doe je voor Music for life en wie ben je?

Ik ben Marijke Goovaerts, ben motorisch gehandicapt en kunstenaar. Ik wil graag mijn talent gebruiken om via Studio Brussel en de jaarlijkse actie Music for Live de vzw Onafhankelijk Leven te steunen. Daarom zal ik mijn kunstwerken (etsen en tekeningen) te koop aanbieden. De opbrengst daarvan zal integraal naar Onafhankelijk Leven gaan. Dankzij de sympathieke medewerking van Amelie en Luc die hun winkel simple ter beschikking stellen voor de tentoonstelling en verkoop hoop ik een mooie opbrengst te kunnen realiseren.

Hoe kunnen mensen deelnemen aan je actie?

Gewoon door naar de super lieve winkel 'Design-Simple'  te komen  van 18 tot 23 december (Vismarkt 2, Mechelen) of naar de kerstmarkt van Onafhankelijk Leven op zondag 13 december tussen 13u en 20u in Gent. Mensen kunnen daar mijn werk bezichtigen en eventueel kopen. De opbrengst gaat naar Onafhankelijk Leven vzw.

Waarom doe je deze actie, en waarom voor Onafhankelijk Leven?

Zelf ben ik een vrijgevochten iemand  en ondanks mijn beperking  leef ik in mij eigen cool ingerichte appartement, maak ik reizen, bezoek ik concerten, tentoonstellingen,… Onafhankelijk Leven vzw wil dat alle personen met een beperking zelf hun leven kunnen inrichten en dat kan ik alleen maar ondersteunen!  Zelf heb ik een assistentie budget dat mij die onafhankelijkheid geeft en mijn droom is dat er ooit voor elke persoon met een beperking assistentie budget komt.

Organiseer zelf een  actie

Wil je zelf een actie opzetten? hier kan je inspiratie opdoen en lezen hoe je dat doet.
 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Anderen lazen ook...

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord