Advieslijn 03 808 22 99

Maarten loopt in zijn rolstoel met valide mensen en dat is fijn!

Geschreven op vr 3 maart, 2017 door Brandberries in de categorie Acties

Maarten loopt in zijn rolstoel met valide mensen en dat is fijn!

Een op en top Limburgs product is deze keer geen vlaai, knapkoek of leverworst maar Maarten Carmans. Deze Limburger  heeft een aangeboren beperking en houdt wel van uitdagingen, op 26 maart zal hij de Urban Trail in Gent rollen. Hij stelt zich even voor in dit artikel.

Ik ben Maarten Carmans. Ik heb een aangeboren beperking waardoor ik in een groot deel in mijn rolstoel doorbreng. Ondanks mijn beperking hou ik van een uitdaging. Ik ben regelmatig terug te vinden in het water als duiker. Daarnaast hou ik er ook van om de bergen te verkennen op ski’s.

Meedoen aan de Urban Trail was vorig jaar een fantastische en unieke ervaring.
Het is een uitdaging om hieraan te mogen deelnemen. Het is ook fijn dat we dit kunnen doen samen met valide lopers.  Ik hoop dat we er samen met de andere lopers weer een geweldige dag van kunnen maken.

Sinds enkele jaren persoonlijke assistentie 

Ik beschik sinds enkele jaren over persoonlijke assistentie.  De assistenten stellen mij in staat om mijn eigen leven op een zelfstandige manier uit te bouwen.
Dankzij de ondersteuning die ik krijg kan ik zelfstandig wonen, leven, werken en vooral eigen keuzes maken.
Mensen in een rolstoel die meedoen aan een Urban Trail, één van de meest ontoegankelijke loopwedstrijden. Onafhankelijk Leven vzw maakt het mogelijk voor Maarten en 10 andere rolstoel lopers. Maar dat kunnen we niet zonder jouw hulp.

Als jij deelneemt aan de Urban Trail in het team van Onafhankelijk Leven vzw, steun je een rollende loper. Zo kunnen ook mensen als Brent deelnemen. Klik hier en ontdek hoe, Hier schrijf je in dat kan nog tot 6 maart, wees dus snel!

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord