Advieslijn 03 808 22 99

Ben jij er ook bij tijdens de Urban Trail?

Geschreven op ma 27 juni, 2022 door Dylan Masse in de categorie Acties

Ben jij er ook bij tijdens de Urban Trail?

Elk jaar geeft Onafhankelijk Leven mensen met een handicap de kans om mee te doen met één van de meest ontoegankelijke loopwedstrijden: de Urban Trail.  Doe mee! Net als Brent, Sam, Glenn, Jonas, Ben en Lizy!

Zit je in een rolstoel of heb je een andere beperking? Schrijf je dan nu in, net als Brent, Sam, Glenn, Jonas, Ben en Lizy! Je krijgt een team van 10 assistenten dat je naar de finish loodst.

Loop met ons mee

De Urban Trail is één van de meest ontoegankelijke loopwedstrijden. Het parcours loopt over trappen en kasseien en door gebouwen. Samen met honderden werknemers van bedrijven maken we dit parcours toegankelijk voor mensen met een beperking.

Zit jij in een rolstoel of heb je een andere beperking en wil je deze unieke ervaring meemaken? Laat het ons snel weten! Er schreven al enkele enthousiastelingen in (die al eerder deelnamen of die als kersverse rollende loper aan de start zullen verschijnen), maar met meer is uiteraard altijd leuker. 

Doe mee en toon samen met ons dat alles mogelijk is met de juiste assistentie. We nemen deel aan de Urban Trail in Gent op 23 oktober.

Interesse? Stuur snel een mailtje naar dylan@onafhankelijkleven.be of bel 09 395 44 48.

Schrijf je hier in

Benieuwd hoe het eraan toe gaat op de Urban Trail? Bekijk het filmpje van vorige edities:

Urban Trail 2019 - Brussel

 
Urban Trail 2019 - Gent
 

Wat zeggen andere deelnemers?

“Pittiger dan je denkt”
Sam nam als rollende loper al deel aan de Urban Trail: “De hellingen zijn heel steil, en zeker als het warm is moeten de lopers regelmatig wisselen. Het is pittiger dan je zelf zou denken.”

"Leuk om deel te nemen zoals iedereen anders”
Rollende loper Lizy was ook al een paar keer van de partij: “De Urban Trail is altijd een belevenis, ik vind het heel leuk dat ik hieraan kan deelnemen zoals iedereen anders. Zolang mijn rolstoel maar in zijn geheel terugkomt, is het in orde.”

 

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord