Advieslijn 03 808 22 99

Kreeg je goed nieuws over je PAB? Start vlot op met onze tips en een gratis opstartpakket

Geschreven op do 16 maart, 2023 door Kurt Jacobs in de categorie Assistentie

Kreeg je goed nieuws over je PAB? Start vlot op met onze tips en een gratis opstartpakket

Het Agentschap Opgroeien stuurde brieven naar de wachtenden op de prior-wachtlijst waarin staat dat ze kunnen starten met een PAB. Krijg jij zo'n brief? Dat is goed nieuws! Start vlot met onze tips en vraag zeker je gratis opstartpakket aan.

Werd je priordossier goedgekeurd  in januari of februari 2023? Dan ontvang je een brief van het Agentschap Opgroeien. Je PAB kan opgestart worden vanaf 1 april 2023.

Vanaf dat moment kan je ondersteuning op jouw maat opstarten. Je krijgt 4 maanden om een eerste overeenkomst af te sluiten en zo met je budget te starten. 

Let op! Je hoeft geen bevestiging te sturen naar Agentschap Opgroeien. Je ontvangt zowel een brief van Agentschap Opgroeien als van het VAPH met daarin de hoogte van je PAB, de startdatum en meer informatie over het gebruik van het PAB.

Veel succes!

Vraag je gratis opstartpakket aan

Onafhankelijk Leven heeft een gratis opstartpakket* om je op weg te helpen. Een coach kan ten vroegste langs komen vanaf de datum van de terbeschikkingstelling, maar vraag gerust al je gratis opstartpakket aan.

  • Je ontvangt meteen onze opstartbrochure en een opname van het webinar rond opstarten met PAB.
  • We voorzien voor jou een gratis opstarttraject ter waarde van 800 euro. Eén van onze coaches contacteert je en start jouw dossier op. Samen bekijken we hoe jouw budget zo goed mogelijk kan wordt ingezet.
  • Je kan elke werkdag terecht bij de advieslijn van Onafhankelijk Leven.
  • Je wordt gratis lid voor het lopende kalenderjaar waarin je PAB ter beschikking wordt gesteld. Het volgende kalenderjaar betaal je vanuit je PAB het lidmaatschap ter waarde van 50 euro. Meer informatie over het lidgeld bij Onafhankelijk Leven lees je hier.

Vraag hier je gratis opstartpakket aan

* Iedereen die vanaf 1/5/2021 voor het eerst een budget terbeschikking krijgt van het VAPH komt in aanmerking voor het gratis opstartpakket. Als je ooit al over een PAB beschikte of een verhoging krijgt van het huidige PAB, dan kom je helaas niet meer in aanmerking voor dit gratis opstartpakket. Uiteraard kan je ook in dit geval terecht bij ons om je verder te helpen.

Herbekijk het webinar 'Vlot opstarten met je PAB'

In het webinar 'Vlot opstarten met je PAB' leggen we je uit wat je met een PAB kan doen en hoe een opstart verloopt. De opname is gratis beschikbaar:

Herbekijk het webinar

Zelf aan de slag

Lees hier hoe je start met je PAB en welke stappen je het beste volgt.

Contacteer onze advieslijn

Vragen of opmerkingen? Contacteer de advieslijn via 03 808 22 99 of per mail.

Stuur een mailtje naar de advieslijn

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord