Advieslijn 03 808 22 99

Kreeg je een PVB? Bel de advieslijn

Geschreven op zo 3 maart, 2019 door Marianne Callebaut in de categorie Advieslijn

Kreeg je een PVB? Bel de advieslijn

Kreeg jij onlangs een persoonsvolgend budget (PVB)? Super! Maar wat nu? Hoe start je op? Wat zijn de mogelijkheden? Bel de advieslijn. Wij geven advies en helpen je snel met je opstart.

Nieuwe PVB-budgethouder

Via een terbeschikkingstellingbrief van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) krijg je het nieuws over het budget dat je krijgt. In deze brief staat hoe hoog je budget is en vanaf welke datum je het budget kan gebruiken.

Heb je deze brief in handen? Dan ben je PVB-budgethouder en kan je ondersteuning op jouw maat opstarten. Je krijgt 4 maanden tijd om te starten met je budget door een overeenkomst af te sluiten.

Hulp nodig?

Is er iets niet duidelijk of weet je niet hoe je best opstart? Neem dan contact op met de advieslijn van Onafhankelijk Leven vzw. Wij helpen je snel, deskundig en persoonlijk.

Heb je liever dat er iemand langs komt om jouw de helpen bij de opstart? Via de advieslijn regel je ook een afspraak met een coach van Onafhankelijk Leven vzw. Een coach komt bij jou aan huis en helpt je goed opstarten.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord