Advieslijn 03 808 22 99

Kreeg je goed nieuws over je PVB? Start vlot op met onze tips en een gratis opstartpakket

Geschreven op do 11 augustus, 2022 door Lien Mentens in de categorie Assistentie

Kreeg je goed nieuws over je PVB? Start vlot op met onze tips en een gratis opstartpakket

De eerste helft van augustus verstuurt het VAPH 200 terbeschikkingstellingsbrieven naar wachtenden in prioriteitengroep 1. Kreeg jij zo’n brief? Dat is goed nieuws! Start vlot met onze tips en vraag je gratis opstartpakket aan.

Nieuwe PVB-budgethouder

Als je zopas een brief van het VAPH ontving, dan weet je ondertussen hoe hoog je budget zal zijn. Je PVB kan opgestart worden vanaf 15 augustus 2022.

Vanaf dan moment ben je PVB-budgethouder en kan je ondersteuning op jouw maat opstarten. Je krijgt 4 maanden om een eerste overeenkomst af te sluiten en zo met je budget te starten. 

Zelf aan de slag

Lees hier hoe je start met je PVB en welke stappen je het beste volgt.

Vraag je gratis opstartpakket aan

Onafhankelijk Leven heeft een gratis opstartpakket* om jou op weg te helpen: je ontvangt meteen onze opstartbrochure en een opname van het webinar rond opstarten met PVB die je kan bekijken. 

  • We voorzien voor jou een gratis opstarttraject ter waarde van 800 euro. Eén van onze coaches contacteert je en start jouw dossier op. Samen bekijken we hoe jouw budget zo goed mogelijk kan wordt ingezet
  • Je kan elke werkdag terecht bij de advieslijn van Onafhankelijk Leven
  • Je wordt gratis lid voor het lopende kalenderjaar waarin je PAB ter beschikking wordt gesteld. Het volgende kalenderjaar betaal je vanuit je PAB-budget het lidmaatschap ter waarde van 50 euro. Klik hier voor meer informatie over het lidgeld bij Onafhankelijk Leven .

Vraag hier je opstartpakket aan

* Iedereen die vanaf 1/5/2021 voor het eerst een budget terbeschikking krijgt van het VAPH komt in aanmerking voor het gratis opstartpakket. Als je ooit al over een PVB beschikte of een verhoging krijgt van je huidige PVB, dan kom je helaas niet in aanmerking voor het gratis opstartpakket. Uiteraard kan je ook in dit geval bij ons terecht om je verder te helpen.

Webinar 'Vlot opstarten met je PVB'

Wat is het PVB? Hoe start je het budget op? Welke overeenkomsten kan je afsluiten? Op die vragen en nog veel meer gaven we een antwoord in het webinar 'Vlot opstarten met je PVB'. Heb je het webinar gemist? Bekijk dan nu de opname en kom alles te weten over de opstart van je budget.

Bekijk het webinar

Contacteer onze advieslijn

Vragen of opmerkingen? Contacteer de advieslijn via 03 808 22 99 of per mail.

Stuur een mailtje naar onze advieslijn

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord