Advieslijn 03 808 22 99

Jullie waren geweldig en maakten van de Warmste Week een succes

Geschreven op di 2 januari, 2018 door Brandberries in de categorie Acties

Jullie waren geweldig en maakten van de Warmste Week een succes

De Warmste Week zorgde voor heel wat solidariteit. Ook voor mensen met een handicap. En daar bovenop leverden al jullie acties véél centen op. Daar gaan we in 2018 mee aan de slag. Een samenleving waar mensen met en zonder beperking écht samen leven. Daar werken wij voor.

Ook dit jaar kregen wij héél wat steun tijdens de Warmste Week voor Music For Life. Jullie warme acties, plaatjes en donaties. Groot en klein. Ze waren fan-tas-tisch. Bedankt.

Onze boekhouders, vrijwilliger Brent én het personeel van de stad Sint-Niklaas

De boekhouders van ons boekhoudkantoor VGD zetten een heuse talentenjacht op poten. Collega’s daagden elkaar uit. Zo ging Stephanie de uitdaging aan om per euro dat haar collega’s verzamelden een koekje te bakken, was er een comedy show op de tax-afdeling en zette Thomas zijn koffieverslaving even on hold voor het goede doel.

Brent, Tom en Toon verkochten Wijn For Life tot ze erbij neervielen. En met succes. Het record van vorig jaar werd zo maar even verbroken.

Het personeel van de stad Sint-Niklaas organiseerde twee keer een ‘after work party’ met Sincity For Life voor een vol casino. Met Buscemi als dj. En Mieke, werknemer van de stad, naaide Kussen(s) For Life. Er werd een Halloweenweekend georganiseerd, een rommelmarkt en tal van andere initiatieven.

Ambassadeur Dirk kreeg een aantal jaren geleden een herseninfarct. Daardoor is zijn linkerzijde verlamd. In Brugge stapte Dirk samen met zijn zonen en zijn assistent 500 meter tijdens de Warmathon. Een bijzondere prestatie.

Hartverwarmende acties. Stuk voor stuk. Ongelooflijk bedankt!

Kriebelt het al om een actie op te zetten voor volgend jaar? Of denk je hier graag samen over na? Stuur dan een mailtje naar cor@onafhankelijkleven.be.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord