Advieslijn 03 808 22 99

Je droom assistent is onderweg!

Geschreven op vr 30 januari, 2015 door Cor Van Damme in de categorie Nieuws

Je droom assistent is onderweg!

Onze PAB coachen hebben bijkomende vorming gekregen over de selectie van de meest geschikte assistent voor elke budgethouder. Geef ons een seintje en we vinden samen de ideale assistent.

Het is ook in 2015 onze eerste doelstelling om onze leden zo goed mogelijk bij te staan. Het PAB is een prachtig systeem maar enkel met een doordacht beheer komt dit maximaal tot uiting. Daarom zijn we het nieuwe jaar meteen ingezet met een bijkomende vorming van onze coachen. Vanaf nu kan jij bij ons terecht voor hulp bij de selectie van jouw perfecte assistent!

Het moet klikken, het moet draaien. Elke budgethouder weet dat de persoonlijkheid en de aanpak van de assistent van fundamenteel belang zijn. Daarom is het belangrijk dat de selectie van assistenten grondig gebeurt. Iemand met ervaring of iemand met vooral goesting? Iemand jong of oud? Een man of een vrouw?

We hebben een expert van de Karel de Grote Hogeschool opgetrommeld om ons wat wijzer te maken. Deze dame heeft ons  de STARR methode uitgelegd. Aan de hand van deze techniek kan je makkelijk achterhalen welke kandidaat best geschikt is voor de job.

Onze coachen zijn nu perfect in staat een functieprofiel op te stellen met een aantal competenties. Door middel van een speciale gesprekstechniek kunnen ze snel achterhalen of de kandidaat werkelijk over de juiste competenties beschikt. Sociaal wenselijke antwoorden worden snel doorprikt!

Jouw coach staat jou graag bij als je nog eens iemand moet aannemen. Ook bij onze advieslijn kan je terecht met vragen.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord