Advieslijn 03 808 22 99

Je assistent of poetshulp via Agilitas mag blijven werken

Geschreven op ma 23 maart, 2020 door Stefanie Leekens in de categorie Corona

Je assistent of poetshulp via Agilitas mag blijven werken

Met de coronacrisis worden verschillende maatregelen verstrengd om verspreiding van het virus te beperken. Als je werkt met een assistent via een persoonlijk assistentiebudget (PAB) of persoonsvolgend budget (PVB) mag je dat wel blijven doen, als je je houdt aan de voorzorgsmaatregelen. Dienstencheque-activiteiten via Agilitas worden tijdelijk stopgezet maar niet voor mensen met een PAB of PVB.

We schreven eerder dit artikel over wat de nieuwe Corona-maatregelen voor jou betekenen en waarop je moet letten als je werkt met een assistent. Agilitas besliste onlangs om dienstencheque-activiteiten tijdelijk op te schorten tot en met 19 april. Maar dit geldt dus niet voor persoonlijke assistenten die werken via dienstencheques. Zij mogen je nog altijd helpen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat je alle voorzorgsmaatregelen strikt blijft opvolgen. Vragen over assistentie via Agilitas? Nood aan een assistent? Agilitas creëerde een crissiteam die jou te woord staat. Je kan hen contacteren via Coronahs@agilitas.be. 

Heb je een vraag? Bel of mail gerust onze advieslijn. Telefonisch zijn we tijdelijk enkel beschikbaar tussen 10-12u en 14-16u.
Of stel je vraag in onze facebookgroep De budgethouders

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord