Advieslijn 03 808 22 99

Inspiraza: schrijf je nu in!

Geschreven op di 20 september, 2022 door Kurt Jacobs in de categorie Assistentie

Inspiraza: schrijf je nu in!

Onze provinciale inspiratiedagen om zelf de regie van jouw leven in handen te nemen zijn op komst. Voor Leuven en Gent kan je al inschrijven, in het voorjaar van 2023 volgen nog inspiratiedagen in Limburg, Antwerpen en West-Vlaanderen.

Hoe kan je met een handicap zelf de regie van jouw leven in handen nemen? Dit najaar en het voorjaar van 2023 staan de ambassadeurs van Onafhankelijk Leven en onze collega's van de dienstverlening op verschillende momenten (en in alle provincies!) klaar voor een stevige inspiratiedag.

In de voormiddag ligt de focus op de besteding van jouw budget (PVB of PAB): hoe kan jouw budget je kwaliteit van leven verbeteren? En hoe kan je jouw budget zo optimaal mogelijk inzetten? Medewerkers van de advieslijn en coaches beantwoorden al je vragen die je op voorhand aan ons kan bezorgen. Ze worden ondersteund door ambassadeurs van Onafhankelijk Leven, dat zijn ervaringsdeskundigen die met dagelijkse voorbeelden de theorie zullen verhelderen.

In de namiddag zijn de ambassadeurs zelf aan zet, stuk voor stuk zijn dat doorwinterde PVB-gebruikers. Ze getuigen over tal van thema’s: reizen, verder studeren, wonen, politieke acties ondernemen… Geen onderwerp gaan ze uit de weg. Maar ze leren zelf ook nog elke dag bij. Daarom zijn ze ook benieuwd naar jullie verhalen!

We zorgen ook voor een volledig toegankelijke inspiratiedag. Dit dankzij aangepast vervoer vanaf het dichtstbijzijnde station en assistentie ter plaatse!

Ontdek het programma en de locaties

Het programma en de locaties voor het najaar van 2022 zijn helemaal bekend. Je kan ook inschrijven.

In 2023 volgen nog nieuwe inspiratiesessies in Limburg, Antwerpen en West-Vlaanderen. Graag tot binnenkort!

Meer informatie

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord