Advieslijn 03 808 22 99

Inspiraza in Hasselt, Brugge en Bornem: schrijf je nu in!

Geschreven op wo 22 maart, 2023 door Kurt Jacobs in de categorie Acties

Inspiraza in Hasselt, Brugge en Bornem: schrijf je nu in!

Onze provinciale inspiratiedagen zijn weer op komst. Onafhankelijk Leven staat voor je klaar in Hasselt, Brugge en Bornem. Zin om je te laten inspireren? Lees hier wat je kan verwachten.  

Inspiraza

Mensen met een handicap moeten - net als iedereen - de kans krijgen om de regie van hun leven in eigen handen te nemen. Maar hoe neem je met een handicap zelf de touwtjes in handen? Dit voorjaar staan we voor je klaar tijdens Inspiraza

We focussen op elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Medewerkers van de advieslijn beantwoorden al je vragen. Ambassadeurs van Onafhankelijk Leven verhelderen als ervaringsdeskundigen de theorie met dagelijkse voorbeelden. Tal van thema’s komen aan bod: reizen, verder studeren, wonen, politieke acties ondernemen... Wil jij een specifiek onderwerp bespreken? Geef dat mee in het inschrijfformulier. 

We zijn benieuwd naar jullie vragen en verhalen, ergernissen of oplossingen uit je eigen leven. Kom dus zeker af. Laat je inspireren, lucht je hart en ontmoet andere mensen met een handicap. Je zult zien: je staat er niet alleen voor.

Toegankelijkheid 

Onze inspiratiedag is helemaal gratis. We zorgen voor catering en assistentie ter plaatse

Kom je met de trein? We voorzien aangepast vervoer vanaf het dichtstbijzijnde treinstation als je dit aangeeft in het inschrijfformulier. Heb je andere noden omwille van je handicap? Geef ze ook mee in het inschrijfformulier. 

Meer weten?

Het programma, de data en de locaties van Inspiraza voor het voorjaar van 2023 zijn bekend. Schrijf je zeker al in. We verwelkomen je graag in Hasselt, Brugge of Bornem. 

Ja, ik schrijf me in

Programma

Data en locaties

Vragen? 

Contacteer de advieslijn via 03 808 22 99 of per mail naar advies@onafhankelijkleven.be

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord