Advieslijn 03 808 22 99

Infonamiddag PAB, PVB en dienst persoonlijke assistentie

Geschreven op vr 2 maart, 2018 door Marianne Callebaut in de categorie vorming

Infonamiddag PAB, PVB en dienst persoonlijke assistentie

Wat kan je doen met je PAB of PVB? Hoe start je dit op? Wat als je persoonlijke assistentie wil inkopen via een dienst persoonlijke assistentie? Vzw op maat en vzw Onafhankelijk Leven slaan de handen in elkaar en organiseren een infonamiddag.

Als budgethouder word je met heel wat vragen geconfronteerdWat zegt de regelgeving over persoonlijk assistentie en hoe gaat VZW OP MAAT daarmee om?  Wat kan en wat kan niet?  Wat is de kost en wat mag je verwachten van een dienst persoonlijk assistentie. Het wettelijk kader van PAB/PVB, de concrete werking van een dienst persoonlijke assistentie, het dienstenaanbod van vzw op maat.

Tijdens de infonamiddag van vzw op maat en Onafhankelijk Leven vzw kan je met al deze vragen terecht.

Gastsprekers zijn:

  • Mevr. Annelies Vande Vyvere Coördinator Coaching West – en Oost Vlaanderen en Mevr. Ife Verhoeven PVB/PAB Coach Noord - West Vlaanderen van VZW Onafhankelijk Leven over: Hoe kan een PAB/PVB jouw leven veranderen?
  • Mevr. Catherine De Decker (Algemeen coördinator VZW OP MAAT) over: Wat is een dienst persoonlijke assistentie en de werking ervan.  Waarom zou je als doorverwijzer of budgethouder kiezen voor vzw op maat.

Graag verwelkomen wij jou en/of samen met jouw cliënten, van harte op één van onze infosessies op:

  • Donderdag 8/3/2018 van 14.00 tot 16.00 u in het Provinciehuis  Boeverbos Leopold III laan 41 8000 Brugge
  • Maandag 12/3/2018 van 14.00 tot 16.00 u bij VZW OP MAAT Spinnerijstraat 107 8500 Kortrijk. (in het gebouw ‘Kanaal 127’)

Gelieve jouw aanwezigheid vóór 06/03/2018  per mail te bevestigen aan Galinna Nemtsova: galinna.nemtsova@vzwopmaat.be. Of telefonisch 056/237025

Wie is vzw op maat?

VZW OP MAAT biedt persoonlijke assistentie  in de thuisomgeving van mensen met een beperking en dat op vlak van wonen, werken, vrije tijd en onderwijs.  VZW OP MAAT is actief in West–Vlaanderen en staat open voor alle mensen met een beperking die in het bezit zijn van een persoonlijk assistentie budget (PAB) of een persoonsvolgend budget (PVB).

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord