Advieslijn 03 808 22 99

Ik hang graag de onnozelaar uit zoals elke jongere

Geschreven op vr 24 februari, 2017 door Mathias Van Hove in de categorie Nieuws

Ik hang graag de onnozelaar uit zoals elke jongere

Brent houdt van eens goed zot doen, normale dingen doen dus . Eén ding is iets specialer, Brent gaat al rollend door het leven en met het deelnemen aan de Urban Trail in Gent wil hij aantonen dat alles kan! Maak even kennis met Brent.

Ik ben Brent, ik ben 20 jaar en woon in Grembergen bij Dendermonde. Al een paar jaar ben ik actief als ambassadeur bij Onafhankelijk Leven vzw. Op 26 maart doe ik mee aan de Urban Trail in Gent. Mijn tweelingbroer Glenn en een team van topadvocaten duwen me naar de finish. Ik kijk er heel erg naar uit. Ik wil zo tonen hoe belangrijk assistentie is voor mensen met een beperking.

Wat betekent assistentie voor jou?

Sinds 2005 heb ik een eigen assistentiebudget. Assistentie is heel belangrijk voor mij. Door mijn assistentie kan ik dingen doen zonder dat ik afhankelijk ben van mijn ouders. Door mijn assistentie kan ik naar een gewone school gaan, op stap gaan, maar het allerbelangrijkste is nu  de hulp op school ik ben namelijk student sociaal werk aan de hogeschool in Gent.

Mensen in een rolstoel die meedoen aan een Urban Trail, één van de meest ontoegankelijke loopwedstrijden. Onafhankelijk Leven vzw maakt het mogelijk voor Brent en 10 andere rolstoel lopers.

Maar ook jij kan helpen. Sponsor de rollende lopers door jouw bijdrage over te schrijven op BE68 52 30 80 55 44 34. Met vermelding 'Urban Trail 2017'. Dan komt je gift vanzelf terecht. Voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord