Advieslijn 03 808 22 99

Goed nieuws over je budget? Start vlot met onze tips en gratis opstartpakket

Geschreven op vr 6 mei, 2022 door Kurt Jacobs in de categorie Assistentie

Goed nieuws over je budget? Start vlot met onze tips en gratis opstartpakket

Kreeg je goed nieuws van het Agentschap Opgroeien of het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) dat je mag starten met je PAB- of PVB-budget? Alvast veel succes! Start vlot met onze tips en vraag zeker je gratis opstartpakket aan.

Goed nieuws over je PAB-budget?

Diende je eerder dit jaar een Prioritair Te Bemiddelen Dossier in en werd je als prioritair beschouwd?  Dan kreeg je zoals ongeveer 150 andere gezinnen ondertussen goed nieuws over je PAB-budget of is de terbeschikkingstellingsbrief nog op komst. We duimen mee!

Je hoeft voor alle duidelijkheid geen bevestiging te sturen naar Agentschap Opgroeien. Je ontvangt zowel een brief van Agentschap Opgroeien als van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) met daarin de hoogte van je PAB-budget, de startdatum (1/5/2022) en meer informatie over het gebruik van PAB.

Vanaf het moment dat je PAB-budgethouder bent, kan je ondersteuning op maat van je zoon of dochter opstarten. Je krijgt 4 maanden de tijd om een eerste overeenkomst af te sluiten en zo te starten met jouw budget. Bij Onafhankelijk Leven helpen we je graag.

Ontdek onze tips en vraag je gratis opstartpakket aan

Goed nieuws over je PVB-budget?

Kreeg je van het VAPH een terbeschikkingstellingsbrief voor een PVB? Dan weet je ondertussen hoe hoog je budget zal zijn. Het PVB-budget kan opgestart worden vanaf 15 mei 2022. 

Vanaf dat moment ben je PVB-budgethouder en kan je ondersteuning op jouw maat opstarten. Je krijgt 4 maanden om een eerste overeenkomst af te sluiten en zo met jouw budget te starten. Bij Onafhankelijk Leven staan we voor je klaar.

Ontdek onze tips en vraag je gratis opstartpakket aan

Contacteer onze advieslijn

Vragen of opmerkingen? Contacteer de advieslijn via 03 808 22 99 of per mail.

Stuur een mailtje naar de advieslijn

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord