Advieslijn 03 808 22 99

Einde samenwerking met VFG

Geschreven op di 9 december, 2014 door Koenraad Depauw in de categorie Over ons

Einde samenwerking met VFG

Sedert 2004 werkten Onafhankelijk Leven vzw en VFG,  de organisatie van personen met een handicap van de Socialistische Mutualiteiten structureel samen. Toch hebben Onafhankelijk Leven vzw en VFG beslist niet meer samen te werken.
 

Sedert 2004 werkten Onafhankelijk Leven vzw en VFG, de organisatie van personen met een handicap van de Socialistische Mutualiteiten structureel samen. Ons grootste gezamenlijke doel was het realiseren van een Persoonsgebonden Budget in Vlaanderen. Daar lijken we vandaag dan ook in geslaagd. Met de implementatie van het decreet op de Persoonsvolgende Financiering zal elke persoon met een beperking kunnen kiezen voor een eigen budget, ook cash, voor persoonlijke assistentie. Zonder de unieke strategische samenwerking met VFG was dit niet mogelijk geweest.

Einde samenwerking

Toch hebben Onafhankelijk Leven vzw en VFG beslist niet meer samen te werken. Onafhankelijk Leven vzw voert verder haar autonome koers, zoals ze dat altijd heeft gedaan. Wij gaan daarbij voor een wereld waarbij alle personen met een handicap zelf kunnen beslissen over hun leven. Wij gaan daarbij voor een samenleving waarbij mensen met een beperking zelf kunnen kiezen hoe en door wie ze geassisteerd worden.

Geen gratis  lidmaatschap meer bij VFG in 2015

Leden van Onafhankelijk Leven vzw zullen vanaf 1 januari 2015 niet meer gratis lid kunnen worden van VFG. Gelukkig kunnen we jou vele andere ledenvoordelen aanbieden.
 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord