Advieslijn 03 808 22 99

Doe eens zot voor Onafhankelijk Leven

Geschreven op wo 11 mei, 2016 door Marianne Callebaut in de categorie Nieuws

Doe eens zot voor Onafhankelijk Leven

Onafhankelijk leven vzw streeft ernaar dat mensen met een beperking onafhankelijk leven, maar ook dat wij zelf als organisatie niet afhankelijk zijn van anderen. De belangrijkste manier om daarvoor te zorgen is door onze inkomsten uit verschillende bronnen te halen. En daar kan jij bij helpen door iemand van een bedrijf of organisatie aan te spreken of zelf iets te organiseren. 

Onafhankelijk leven vzw streeft ernaar dat mensen met een beperking onafhankelijk leven, maar ook dat wij zelf als organisatie niet afhankelijk zijn van anderen. De belangrijkste manier om daarvoor te zorgen is door onze inkomsten uit verschillende bronnen te halen. Fondsenwerving in de vorm van verschillende activiteiten en evenementen is daar een van.


Wil jij daarbij helpen?

Dat kan. Door een leuk idee, door een activiteit te organiseren, door een interessant contact in het bedrijfsleven aan te spreken en Onafhankelijk Leven als te steunen organisatie voor te stellen.
Onderaan dit artikel vind je enkele voorbeelden die tot stand kwamen doordat een van onze leden contact legde met een organisatie of rotary club. Het is vaak een kleine vraag met een grote impact op onze organisatie.

Neem contact op met mathias@onafhankelijkleven.be (0471 71 51 97) als je een contact hebt of een activiteit wil organiseren. 
Wij helpen je graag verder met zichtbaarheid via onze communicatiekanalen en promotiemateriaal om je activiteit in te kleden.


Inspiratie nodig?

De stap naar een fondsenwervingsactiviteit is vaak heel klein. In de meeste gevallen gaat het over een lid of sympathisant van Onafhankelijk Leven die ons als te steunen organisatie voorstelt.

  • Heel wat van onze leden kennen een Rotary club en spreken die aan. Daardoor organiseerde Rotary Maldegem een aperitiefconcert en Rotary Lovendegem een autorally ten voordele van Onafhankelijk Leven.
  • Via onze ambassadeurs kwamen we terecht bij Wheelchairity die jaarlijks een gratis festival ten voordelen van een goed doel organiseren. Dit jaar is Onafhankelijk Leven vzw het goede doel.
  • En soms organiseert een van onze ambassadeurs zelf een evenement, zoals een BBQ die in juni doorgaat ten voordele van Onafhankelijk Leven.

Wij willen via deze weg ook alle organistoren nog eens uitdrukkelijk bedanken.
Jullie helpen mee aan een samenleving waar mensen met een beperking vrij kunnen beslissen over hun leven.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord