Advieslijn 03 808 22 99

De Warmste Week, doe je ook mee?

Geschreven op ma 30 september, 2019 door Gudrun Blieck in de categorie Nieuws

De Warmste Week, doe je ook mee?

We hebben drie warme maanden in het vooruitzicht. Want op 18 september werd het startschot gegeven voor De Warmste Week. Die loopt van 18 tot en met 24 december.

Onafhankelijk Leven is ook in 2019 een goed doel om te steunen. Dankzij je warme inzet kunnen we elke dag blijven gaan voor de rechten van mensen met een handicap.

 

Waarom zou je een actie doen voor Onafhankelijk Leven?

Met de steun die we ontvangen via De Warmste Week versterken we mensen met een handicap. Zo kunnen ze zelf de regie over hun leven in handen nemen.

Wat we doen, maakt een verschil. En het ingezamelde geld van warme acties helpt ons hiervoor te blijven gaan. Elke dag opnieuw.

We versterken mensen met een handicap:

  • Via onze advieslijn, nieuwsbrieven en infosessies.
     
  • Via coaches die in heel Vlaanderen onze leden thuis bezoeken. Om persoonlijk met hun vragen, problemen of bezorgdheden aan de slag te gaan.
     
  • Via beleidswerk. Dit betekent dat we de belangen van mensen met een handicap verdedigen bij de overheid. Want we ijveren voor een samenling waarin mensen met en zonder handicap echt gelijkwaardig zijn.


Een koffietje drinken voor het goede doel, hoe simpel is dat niet?

Groots? Dat mag. Maar weet dat ook kleine acties prachtige resultaten boeken. Vraag bijvoorbeeld aan je bakker, groenteboer, slager … of je een spaarpotje in de winkel mag zetten.

Of doe zoals dierenartsencentrum Malpertuus vorig jaar. Zij installeerden een koffiemachine in hun wachtzaal. Zo konden wachtende baasjes voor een klein bedrag genieten van een koffietje. Geniaal!

Iedereen kan een hartverwarmende actie op poten zetten om Onafhankelijk Leven een duwtje in de rug te geven. Doe iets dat je leuk vindt of goed kan. En maak er een gezellig en verbindend moment van met vrienden, collega’s of familie.
 

Registreer je warme actie

Om je opbrengst aan Onafhankelijk Leven te schenken, moet je je actie registreren. En dat doe je zo:

1. Surf naar De Warmste Week-actiepagina van Onafhankelijk Leven: dewarmsteweek.be/goede-doelen/onafhankelijk-leven-vzw.

2. Klik op de grote rode knop ‘Organiseer een actie’.
rood vlak met tekst organiseer een actie
 

3. Volg de stappen op het scherm. Goed om te weten: registreren doe je via je VRT-profiel. Heb je dat nog niet, dan maak je dat gewoon aan tijdens je registratie. Je ziet alle instructies op je scherm.

4. Je ontvangt een bevestigingsmail. Hoera, het is officieel: je doet een warme actie ten voordele van Onafhankelijk Leven. Bedankt!

5. Je krijgt je eigen actiepagina 'Mijn Warmste Week' op www.dewarmsteweek.be. Hier kan je onder andere promomateriaal downloaden om je hartverwarmende initiatief bekend te maken.

En laat nu maar van je horen. Vertel over je actie aan buren, vrienden, collega’s … Deel het op sociale media. Zo inspireer je weer anderen. En laat het ons ook eens weten via gudrun@onafhankelijkleven.be. We zetten jou en je actie graag in de kijker.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord