Advieslijn 03 808 22 99

De 7de editie van Wijn For Life komt eraan

Geschreven op zo 1 november, 2020 door Anniek Elegheert in de categorie Acties

De 7de editie van Wijn For Life komt eraan

Op zoek naar een feestelijk kerstcadeau voor familie of vrienden tijdens de feestdagen? Onze collega en sommelier Tom selecteerde bijna 20 kwaliteitsvolle wijnen voor elke gelegenheid. De volledige opbrengst gaat naar Onafhankelijk Leven vzw en De Ouders vzw.

Wijn drinken voor het goede doel

Als fervent wijnliefhebber volgde Tom een sommeliercursus. Op verzoek van zijn collega’s van Onafhankelijk Leven organiseerde hij een wijndegustatie: “Tijdens die avond wilde ik vanalles vertellen over de wijnen die ik zorgvuldig geselecteerd had. Maar al snel werd ik overstemd door babbelende collega’s”, lacht Tom.

Die eerste wijnproeverij was een groot succes: “Het werd een gezellige avond en de wijnen vielen goed in de smaak. Veel collega’s vroegen me waar ze mijn selectie konden kopen.”

Eén collega wilde zelf een wijndegustatie organiseren om haar vrienden te laten kennismaken met de lekkere wijnen. Tom: “Zo groeide het idee dat we de wijndegustaties konden organiseren ten voordele van Onafhankelijk Leven.”

Wijn For Life was geboren. 

Bestel een cadeaubox of maak een selectie uit onze kwaliteitswijnen.

 

Alles is anders in 2020

2020 bracht een nieuwe uitdaging, want wijndegustaties zijn niet coronaproof. Daarom hebben we dit jaar een webshop opgezet waar je rechtstreeks de heerlijke wijnen kan kopen.

In onze wijnshop kan je de topfavorieten van vorig jaar bestellen. Daarnaast selecteerde Tom ook 6 nieuwe wijnen voor wie graag eens iets nieuws probeert.

Cadeauboxen voor iedereen

Een andere nieuwigheid dit jaar zijn de cadeauboxen. Die kan je bestellen voor jezelf, of voor iemand die je eens flink in de watten wil leggen. Jij kiest zelf naar wie we het geschenkpakket opsturen. Zo kan je familie en vrienden verrassen met een kerstcadeautje zonder uit je bubbel te komen.

Tom stelde cadeauboxen samen voor verschillende gelegenheden: “Ik selecteerde smaakvolle wijnen voor een gezellige avond, maar ook topwijnen voor een bijzonder moment. Zo is er een geschenkpakket voor iedereen.”

Olijfolie en wijnazijn voor keukenprinsen en -prinsessen

Ben jij niet zo'n wijnliefhebber? Ook dan hebben we enkele flesjes voor jou in petto: Tom selecteerde witte en rode wijnazijn en extra vierge olijfolie om duimen en vingers van af te likken. 

Ook voor bedrijven

Op zoek naar een mooi eindejaarscadeau voor je medewerkers of klanten? Met onze cadeauboxen geef je een kwaliteitsvol wijnpakket én steun je een goed doel. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken via wijn@onafhankelijkleven.be.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord