Advieslijn 03 808 22 99

Dankzij mijn vrijwilligers geraak ik in bed

Geschreven op vr 1 maart, 2019 door Xander Berbé in de categorie Getuigenis

Dankzij mijn vrijwilligers geraak ik in bed

Het is week van de vrijwilliger. Ideale moment om je vrijwilligers te bedanken. Ikzelf verhuisde een aantal maanden geleden. Met volle goesting. Maar ook met een beetje schrik. Zou ik wel genoeg volk hebben om me in bed te helpen? Gelukkig lukt dit tegenwoordig. Met dank aan mijn sympathieke vrijwilligers.

Zoektocht

Een paar maanden terug verhuisde ik. Van een dienst zelfstandig wonen waar ik 24/24 hulp had naar een appartementje alleen waar ik zelf mijn assistentie regel. Ik had zo mijn redenen.

Ik keek al lang uit naar mijn verhuis. Maar ik geef toe: vooral de schrik om niet genoeg vrijwilligers te vinden om me in bed te helpen, zat er misschien een beetje in. Daarom lanceerde ik een filmpje en gelukkig kreeg ik heel wat reactie.

 

Bedankt

Nu helpt een vrijwilliger me elke avond in bed. Peter komt langs na een hele dag hartmassagetoestellen verkopen, Eveline na haar avondopleiding psychologie en Jamy, een student die een straat verder woont, kan ik zelfs eens bellen als ik thuiskom om 3u ‘s nachts.

Ook mijn ma, broer en een aantal sympathieke vrienden staan klaar. Het is soms wat geregel maar ik ben mijn vrijwilligers enorm dankbaar. Dankzij hen kan ik gerust alleen wonen. Dikke merci allemaal!

(Ik veronderstel dat ze dit wel zullen lezen zeker?)

Heb je vragen over werken met vrijwilligers? Contacteer gerust onze Advieslijn.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord