Advieslijn 03 808 22 99

Budgethouder Cor komt aan het roer van dienstverlening Onafhankelijk Leven vzw

Geschreven op wo 4 februari, 2015 door Koenraad Depauw in de categorie Over ons

Budgethouder Cor komt aan het roer van dienstverlening Onafhankelijk Leven vzw

Cor Van Damme is voor heel wat mensen geen onbekende. Cor is een sociaal geëngageerde jongeman. Vijf jaar geleden sprak je misschien met hem aan onze advieslijn. Of je zag hoe hij Europa rondtrok om te zien hoe mensen met een beperking er leven. Of je kwam hem tegen als Jonge Wolf in Humo. Vandaag is hij directeur van de dienstverlening van Onafhankelijk Leven vzw.

Cor Van Damme is voor heel wat mensen geen onbekende. Cor is een sociaal geëngageerde jongeman. Vijf jaar geleden sprak je misschien met hem aan onze advieslijn. Of je zag hoe hij Europa rondtrok om te zien hoe mensen met een beperking er leven. Of je kwam hem tegen als Jonge Wolf in Humo.

Cor cirkelde de voorbije jaren rond Onafhankelijk Leven vzw, even als medewerker, later als vrijwilliger. Maar vooral deed hij voorbije jaren toch zijn eigen ding. Door een spierziekte is Cor rolstoelgebruiker. Sinds 2012 heeft hij ook een PAB.

We zijn zeer trots en blij dat Cor zich engageert voor Onafhankelijk leven vzw als directeur van onze dienstverlening. We krijgen er een vrije denker, een ondernemer, een optimist, ne wijze gast - met heel wat ervaring - bij!

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord