Advieslijn 03 808 22 99

Birthday Party for Life

Geschreven op do 4 december, 2014 door Mathias Van Hove in de categorie Nieuws

Birthday Party for Life

Peter organiseert een 'Birthday party for Life' omdat hij verjaart tijdens de warmste week van Studio Brussel en houdt van een feestje. Als dat dan ten voordele is van een organisatie die hem nauw aan het hart ligt, dan is dat handig meegenomen.

Wie is Peter?

Peter is nog net geen 43 jaar en papa van twee dochters, hij combineert twee jobs. In Vlaanderen werkt hij bij Onafhankelijk Leven vzw aan het beleid voor personen met een beperking  en voor ENIL doet hij dat in heel Europa. Peter zit zelf in een rolstoel waardoor  hij zijn eigen ervaring goed kan gebruiken in zijn werk.
In de weinige vrije tijd die hij heeft zet Peter  met plezier een actie op tijdens ‘Music for life’.

 

Welke actie heb je opgezet voor M4L?

Peter: De birthday party for life, omdat mijn verjaardag tijdens ‘music for life’ valt en ik hou wel van een goed feestje. Zo in de maand december, met al die feestdagen, en op mijn leeftijd weet je op d’n duur toch niet meer wat vragen. Dan heb ik liever  dat mensen een gift aan Onafhankelijk Leven vzw geven dan dat ik een paar sokken of een stropdas krijg.
Mijn feest is een open feest waar iedereen welkom is, ik hoop dat iedereen zoveel mogelijk vrienden en familie meebrengt!

 

Waarom doe je mee met deze actie, en waarom voor Onafhankelijk Leven vzw?

Peter: Ik weet uit eigen ervaring  dat dit het beste der goede doelen is (glimlach). Onafhankelijk Leven vzw is een organisatie die een echt verschil betekent! Die positieve  verandering brengt in het leven van personen met een beperking.


Hoe kunnen mensen aan je actie deelnemen?

Peter: Door op 13 december naar mijn feest te komen vanaf 19u30 in Parochiezaal ’t Centrum in Heide Kalmthout (Heidestatieplein 8, Kalmthout).
Er zal een collectebus zijn waar mensen een vrije gift in kunnen deponeren die samen met de opbrengst van de drank voor Music for life, en dus voor Onafhankelijk Leven vzw  is.
Mensen die echt niet tot in Heide geraken die avond maar die toch willen bijdragen kunnen storten op rekening van Onafhankelijk Leven vzw BE68 5230 8055 4434, met ‘birthday party for life’ als mededeling.
Mijn feest kan je ook op facebook terugvinden door hier te klikken.
 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord