Advieslijn 03 808 22 99

1 juni: Dag van de Zorgouder

Geschreven op di 30 mei, 2023 door Kurt Jacobs in de categorie Acties

1 juni: Dag van de Zorgouder

Samen met 'Zorgtvooronsmoeder' lanceert vzw De Ouders op 1 juni ‘Dag van de Zorgouder’. Het is op die dag ook de Internationale Dag van de Ouder. Waarom ze de ‘Dag van de Zorgouder’ in het leven roepen? Omdat Zorgouders extra in de kijker mogen staan.

Samen met Zorgtvooronsmoeder lanceert vzw De Ouders op 1 juni ‘Dag van de Zorgouder’. Het is op die dag ook de Internationale Dag van de Ouders. Waarom ze de ‘Dag van de Zorgouder’ in het leven roepen? Omdat Zorgouders extra in de kijker mogen staan.

Vzw De Ouders en Zorgtvooronsmoeder ondersteunen zorgouders het hele jaar door. Op 1 juni, precies tussen vader- en moederdag, willen ze zorgouders extra in de bloemetjes zetten. Dat verdienen ze. De Dag van de Zorgouder is een dag om samen te zorgen. Voor elkaar. Ook als je zelf wat minder zorgen hebt. 

Draag onze zorgouders digitaal een warm hart toe

Er is een symbool voor de Dag van de Zorgouder. Teken dat op je hand, je arm, je (auto)raam of waar je wil. Maak er een foto van en deel die met de hashtag #dagvandezorgouder. Of deel dit bericht. Zo tonen we de wereld dat we samen zorgen voor elkaar en voor deze bijzondere ouders.

Hopelijk duikt dit symbool overal in het straatbeeld op en leidt het ook online een eigen leven op Facebook en Instagram. Deel en teken ook jij mee?

< Terug naar nieuwsoverzicht

Lid worden

Als lid van Onafhanklijk Leven vzw geniet je van interessante voordelen.

Ontdek de voordelen

Ontvang onze laatste nieuwtjes

Door jouw gegevens in te vullen, ga je akkoord met onze privacy policy.

Volg ons via social media

Klik hier en praat met ons mee

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Akkoord